Dainininkas Linas Adomaitis Vietname leido pinigus vėjais

Devintoji Lino Adomaičio dienoraščio apie Vietnamą dalis vėl kviečia pasinerti į unikalius filmo kadrus, kuriuose keliautojas ir muzikantas drauge su savo mylimąja renka nepakartojamus įspūdžius. Avantiūristinius nuotykius mėgstanti pora dalijasi filmo „Vietnam: same same but different” tęsiniu.

Devintoji L.Adomaičio dienoraščio apie Vietnamą dalis vėl kviečia pasinerti į unikalius filmo kadrus, kuriuose keliautojas ir muzikanta renka nepakartojamus įspūdžius.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Devintoji L.Adomaičio dienoraščio apie Vietnamą dalis vėl kviečia pasinerti į unikalius filmo kadrus, kuriuose keliautojas ir muzikanta renka nepakartojamus įspūdžius.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 2, 2014, 10:06 AM, atnaujinta Feb 12, 2018, 7:49 AM

Šiuose filmo epizoduose įkvėpkime brangiausios pasaulyje kavos kopi luwak. Kavos, gaminamos iš palminių musangų apvirškintų ir iškakotų kavos pupelių.

Taip pat paragaukime stiprios ryžių samanės, kurią dar vietos gyventojai mandrai vadina „happy water” (laimės vanduo). Pasimėgaukime Irmos pagamintais azijietiškais patiekalais, kuriuos moteris mokosi ruošti iš vienų geriausių Vietnamo kulinarų.

Dar sužinokime, kaip pora Vietname leidžia laiką su lietuviais, kokią sporto šaką pamėgo Linas, kaip vietos gyventojai vietnamietiškus paršiukus namuose laiko pririštus tarsi šuniukus, ir kodėl Linas suplėšė 100 JAV dolerių kupiūrą bei paleido iš balkono vėjais.

Taip pat daug daug kitų nuotykių ir spalvingų vietovių atskleidžia „AWZ Studios” komandos kruopščiai sumontuotas Lino ir Irmos Adomaičių filmo tęsinys.

„Jau iš daugelio kolegų, dirbančių televizijoje, sulaukiau pasiūlymo pristatyti šią vaizdo medžiagą televizijos prodiuseriams ir startuoti su nestandartine, kitokia kelionių laida. Startuoti su tokia laida, kuriai būtų būdingas avantiūristinis, įdomus, linksmas, kitoks keliavimo stilius.

Jau greitai bus dešimtmetis, kai mes maišome pasaulį skersai išilgai, rašome, fotografuojame, filmuojame, sulaukiame didžiulio dėmesio, tad rimtai pagalvojame apie mūsų kelionių vaizdo dienoraštį televizijoje,” – sakė L. Adomaitis.

Šiandien svetainės lrytas.lt komanda rekomenduoja pasidaryti gardžios arbatos ar kavos, įsitaisyti patogiai ir 15 minučių pakeliauti drauge su charizmatiškuoju Linu ir jo nuostabiąja žmona Irma.

Daugiau kelionės įspūdžių oficialiame puslapyje: https://www.facebook.com/adomaitis.travel.diary

AZIJOJE SUKURTAS LINO ADOMAIČIO ALBUMAS „LAIKO MAŠINA" BUS GALINGAI PRISTATYTAS DRAUGE SU LIETUVOS VALSTYBINIU SIMFONINIU ORKESTRU JAU ŠIŲ METŲ SPALĮ DIDŽIAUSIUOSE LIETUVOS MIESTUOSE

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.