Daugiau jokių skaudančių šonų – pristatome kabančią palapinę

Jei jums iki šiol miegojimas palapinėje ant kietos žemės prilygo baisiausiam košmarui, galime jus nudžiuginti. Britų architekto išradimas „Tentsile“ pakylėja iškylą su palapinėmis į visai naują lygį tiesiogine šių žodžių prasme.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 3, 2014, 5:24 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 6:28 AM

Idėja pakabinti palapinę virš žemės kilo namų medžiuose architektui Alexui Shirley-Smith. Kartu su dizaineriu Kirku Kirchevu architektas pavertė šią palapinę realybe ir pavadino ją „Tentsile“.

Prekyba originaliomis palapinėmis pradėta visai neseniai – šių metų balandį.

Pasak oficialaus „Tentsile“ tinklalapio, palapinė tokia pat patogi kaip hamakas, tačiau tokia pat erdvi ir saugi kaip paprasta palapinė trims ar keturiems asmenims.

„Tentsile“ palapinė prie medžių pritvirtinama trimis lynais. Specialios siūlės padalija jos grindis į atskirus hamakus. O specialus palapinės stogas apsaugo iškylautojus ne tik nuo įkyrių vabzdžių, bet ir nuo ultravioletinių saulės spindulių bei lietaus.

Naujoji palapinė gali išlaikyti iki 370 kilogramų svorį.

Tiesa, „Tentsile“ palapinė nėra prieinama kiekvienam. Už ją tenka pakloti nemenką sumą – nuo 599 iki 749 JAV dolerių (apie 1512-1890 litų).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.