Agnės Jagelavičiūtės stiliaus idėjos paplūdimiui

Pagaliau atėjusi vasara džiugina karštu oru ir saulėtomis dienos. Poilsiautojams šturmuojant pajūrio kurortus, stilistė Agnė Jagelavičiūtė ir keturios mados blogerės „Decolte“ parduotuvėje surengė tikrą mados fiestą su savo asmeninėmis rekomendacijomis, kaip susikurti įvaizdį, tinkantį kurortui.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 10, 2014, 4:55 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 2:09 AM

„Kartu su „Square“ mados blogerėmis iš parduotuvės asortimento išsirinkome drabužius, kuriuos mielai dėvėtume pajūryje. Atostogaudama neįsivaizduoju savęs be patogių drabužių, o kai patogumą galima derinti su elegancija, jaučiuosi tikrai ypatingai“, – kalbėjo stilistė A.Jagelavičiūtė.

Pasak jos, buvo tiesiog nuostabu atrasti sukneles, tinkančias besilaukiančioms moterims. Agnė pasirinko laisvai krentančias, pastelinių spalvų Ingos Jankeliūnienės, Kristinos Sviderskaitės ir latvių dizainerių „BlankBlank“ sukneles.

„Nėštumą patiriu pirmą kartą ir tiesą sakant, turėjau tam tikrų nusistatymų – maniau, kad besilaukdama tikrai nenorėsiu puoštis. O pastaruoju metu pastebiu, kad ieškoti stiliaus nėštumo metu yra labai smagu. Tinkamai parinkta suknelė ir aksesuarai gali sukurti vasarišką, elegantišką įvaizdį ir sustiprinti atostogų jausmą,“ – įspūdžiais dalinosi A.Jagelavičiūtė.

Keturios mados blogerės, susivienijusios į mados projektą „Square“, ir A.Jagelavičiūtė sukūrė po du skirtingus įvaizdžius, atspindinčius šios vasaros sezono mados tendencijas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.