L.Adomaičio įrašų studija Vietnamo kalnuose gniaužia kvapą (XII)

Daugiau kaip mėnesį portalo lrytas.lt lankytojai mėgavosi muzikanto ir keliautojo Lino Adomaičio įspūdingu dienoraščiu iš egzotiškojo Vietnamo. Milžiniško susidomėjimo sulaukusios publikacijos buvo kupinos šilumos, humoro, emocijų ir nepakartojamų fotografijų bei video. Šiandien Linas ir jo žmona Irma pateikia paskutiniąją dalį apie Vietnamą, ir tai yra pats gražiausias poros videofilmas iš šios kelionės.

Vietname Linas sutiko daug žmonių, kurie tapo gerais bičiuliais.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Vietname Linas sutiko daug žmonių, kurie tapo gerais bičiuliais.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 10, 2014, 12:21 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 2:25 AM

Linas Adomaitis apibendrina visą kelionę: „Vietnamas – tai nuostabi šalis, turinti kone ilgiausią pasaulyje paplūdimį, tai šalis, kurios virtuvė mums su Irma pranoko net patį Tailandą, tai šalis, kurioje, ko gero, pati gražiausia gamta visoje Azijoje. Mes čia sutikome daug gerų bičiulių, nuostabiai praleidome laiką poilsio oazėse ir pažintinėse vietovėse. Aš čia sukūriau savo muzikos albumą „Laiko mašina” ir esu dėkingas mūzoms, kad nepaleido manęs visos kelionės metu.”

Lino žmona Irma džiaugiasi praturtinusi savo žinias kulinarijos srityje ir galėjusi prisiliesti prie daugybės gamtos ir šalies kultūros stebuklų. Fotografės kelią pasirinkusi moteris sako, kad kelionėse atsiskleidžia pačios gražiausios idėjos. Būtent Irmos nuotraukos ir iliustravo visą Adomaičių kelionę.

Net 12 kelionės dienoraščio dalių po Vietnamą portalo lrytas.lt lankytojai visada gali rasti svetainės kelionių skiltyje bei kartu su Linu ir Irma patirti nuostabią, nuotykinę, pažintinę, avantiūristinę kelionę dar kartą. Linas prasitarė, kad šiuo metu jau vyksta derybos su vienu televizijos kanalu, ir muzikantas net neabejoja, kad visai netrukus kitokio keliavimo būdo laida pasieks didžiulį jo muzikos ir kelionių gerbėjų ratą televizijos eteryje.

O kituose atlikėjo dienoraščio puslapiuose pasimėgausime netradiciniu Tailandu, kur Linas drauge su žmona Irma gyveno dramblių kaime, juoksimės kartu, kaip šlapiai pora atšventė 2557-uosius Tailando metus, ir sužinosime, ką patiria žmogus plaukdamas drauge su 100 metų vėžliu arba kaip elgtis atsidūrus 30 ryklių būryje.

Daugiau kelionės įspūdžių oficialiame puslapyje: https://www.facebook.com/adomaitis.travel.diary

AZIJOJE SUKURTAS LINO ADOMAIČIO ALBUMAS „LAIKO MAŠINA" BUS GALINGAI PRISTATYTAS DRAUGE SU LIETUVOS VALSTYBINIU SIMFONINIU ORKESTRU JAU ŠIŲ METŲ SPALĮ DIDŽIAUSIUOSE LIETUVOS MIESTUOSE

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.