Futbolo žvaigždė R. van Persie poilsį ir ramybę rado Barbadose

Futbolo žvaigždė Robinas van Persie (30 m.) – vienas produktyviausių visų laikų Nyderlandų futbolo rinktinės žaidėjas. Natūralu, kad per tik ką pasibaigusį Pasaulio futbolo čempionatą jo pečius slėgė dar didesnė atsakomybė, nei kitų rinktinės žaidėjų. Užtat dabar jis kiekvieną laisvą minutę stengiasi praleisti ilsėdamasis su šeima.

Robinas van Persie jėgas atgauna su šeima ilsėdamasis Barbadose.<br>AOP nuotr.
Robinas van Persie jėgas atgauna su šeima ilsėdamasis Barbadose.<br>AOP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 20, 2014, 8:56 AM, atnaujinta Feb 11, 2018, 8:52 PM

Iš karto po Pasaulio futbolo čempionato R. van Persie su žmona Bouchra Elbali, vaikais Shaqueeliu ir Dina bei artimiausiais draugais išvyko atostogauti į Barbadosą.

Puolėjo pozicijoje žaidžiantis Robinas po čempionato prisipažino, kad kovodamas už savo šalį jis išeikvojo visas savo jėgas. Prieš treniruotes Mančesterio klube „United“ futbolininkas pasiprašė atostogų.

„Man to reikia. Tai buvo sunkus turnyras. Per kiekvienas rungtynes atidaviau visą save. Duoti dar daugiau buvo tiesiog nebeįmanoma“, – kalbėjo R. van Persie.

Nyderlandų rinktinės treneris ir naujasis Mančesterio „United“ treneris Louisas Van Gaalas mielai išpildė šį futbolininko prašymą. Juolab, kad per Pasaulio futbolo čempionatą Robinas įmušė keturis įvarčius ir padėjo savo šaliai pelnyti garbingą trečiąją vietą čempionate.

Vis dėlto R. van Persie atostogos toli gražu neprimena pasyvaus gulinėjimo ant saulės įkaitinto smėlio. Futbolo žvaigždė net ilsėdamasis stengiasi kuo daugiau nuveikti: nardyti, skrosti bangas vandens motociklais ar žaisti su dukterimi ir sūnumi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.