Kur ilsisi įžymybės? Prabangiausių kelionių dešimtukas

Garsusis modelis Poppy Delevigne kartu su savo naujuoju vyru James Cook mėgaujasi poilsiu idiliškoje Ibizos saloje, dainininkas John Legend patraukė į Graikijos perlą Mikoną paplaukioti Egėjo jūroje. Tuo tarpu, futbolininkas David Beckham išvyko į Rio de Žaneirą su savo sūnumis Brooklyn, Romeo ir Cruz. Serialo „Made in Chelsea“ komanda atostogas leidžia Niujorke, o realybės šou „TOWIE“ kūrybinė grupė saulės voniomis mėgaujasi Marbeljoje. Pasigėrėkite įstabiais kelionių vaizdais ir pasisemkite šiek tiek įkvėpimo, kur planuoti savo vasaros atostogas.

Ibizos saloje galima ir šėlti vakarėliuose ir mėgautis ramybe.<br>„Hello magazine“ nuotr.
Ibizos saloje galima ir šėlti vakarėliuose ir mėgautis ramybe.<br>„Hello magazine“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 21, 2014, 11:13 PM, atnaujinta Feb 11, 2018, 7:59 PM

Barselona

Nors ne kiekvienas iš mūsų gali sau leisti ištaigingą privačią vilą Barselonoje, taip kaip serialo „Made in Chelsea“ žvaigždė ir širdžių ėdikas Spencer Matthews, tačiau mes vistiek galime mėgautis jūra, saule ir kitomis nuostabiomis turistams skirtomis pramogomis.

Vila, kurioje buvo apsistojusios šio serialo žvaigždės, stovi 300 akrų sklype, čia atsigaivinti galima didžiuliame baseine ar mirkti „Jacuzzi“ sukūrinėje vonioje. Savo atostogoms pasirinkę Barseloną, būtinai užsukite į „Hotel Pulitzer“ viešbučio barą, įsikūrusį ant pačio viešbučio stogo, čia ne tik galėsite paskanauti ispaniškais užkandžiais ir egzotiškais kokteiliais, bet ir pasigėrėti pasaulinio garso Antono Gaudi architektūra.

Jei norite paragauti ko nors sotesnio, „7 Portes“ restoranas skirtas kaip tik jums. Jis savo klientams siūlo tradicinę paeliją jau nuo 1836 metų ir yra viena geriausių vietų mieste kur galima pasimėgauti seilę varvinančiais ryžių patiekalais.

Dubajus

Joew Essex iš realybės šou „TOWIE“ savo merginai pasipiršo Dubajuje, dar 2013 metais. O šiuo metu, tokios gražuolės kaip Jasmin Walia ir Amy Childs mėgaujasi ten pat mėgaujasi saulės voniomis. Jei Jūs ruošiatės keliauti į Dubajų, būtinai apsilankykite aukščiausiame pasaulio pastate - „Burj Khalifa“ , tik nepamirškite su savimi pasiimti fotoaparato ir pasiruoškite įamžinti įspūdingą šio miesto panoramą.

Norėdami aktyviai praleisti dieną, aplankykite „Aquaventure Waterpark“ vandens parke, čia apstu atrakcionų ir čiuožyklų, iš kurių viena jus praplukdys pro baseiną pilną ryklių. O naktinėjantiems vakarėlių liūtams patiks net trijų kilometrų ilgio „Nasimi“ paplūdimyje, kuriame visomis savaitės dienomis veikia naktinis klubas.

Ibiza

Jaunavedžiai Poppy Delevingne ir James Cook ilsisi egzotiškoje Ibizos saloje, o futbolininkas Steven Gerrard šią vietą poilsiui pasirinko po to, kai Anglijos rinktinė buvo išmesta iš pasaulio futbolo čempionato.

Tuo tarpu, anglų popgurpė „McBusted“ patraukė į niekada nemiegančiąją salos pusę, „Ocean Beach“ paplūdimio klubą, kuriame buvo švenčiamos muzikanto iš grupės „McFly“ Danny Jones ir jo ilgametės merginos Georgia Horsley vestuvės.

Las Vegasas

Las Vegasas yra ta vieta, kurią reikia pamatyti ir kurioje reikia pasirodyti. Įžymybių ir prabangaus šampano „Moet“ visada apstu „Wet Republic“ baseino vakarėlyje, kuris vyksta „MGM Grand“ viešbutyje.

Keliaudami į šį niekada nemiegantį miestą, būtini užkopkite į „Stratosphere Tower“ bokštą bei pasigėrėkite „Bellagio“ fontanais ir žinoma, išbandykite savo laimę kazino.

Marbelja

Realybės šou „TOWIE“ kūrybinė grupė ką tik grįžo iš saulėtųjų Ispanijos kurorto Marbelja pakrančių, kur buvo nufilmuota viena serialo serijų su galybe blizgiais bikiniais apsitempusių merginų ir blyksinčių dangoraižių vaizdų.

Jei dairotės kur drybsant išgerti porą kokteilių, Niki paplūdimys ir „Ocean“ klubas yra vienos geriausių vietų, kuriose galima praliesti tingią dieną. Norintys pasistiprinti gali rinktis prabangią vakarienę „Villa Tiberio“ restorane ar tiesiog apžiūrinėti nuostabias Ispanijos apylinkės.

Mikonas

Metų metus ši Graikijos salos priglaudė visus mėgstančius prabangą ir audringus vakarėlius. O skandalingoji Kardashian šeima šią salą pavertė viena populiariausių ir turistus traukiamiausių vietų pasaulyje, kai praėjusiais metais čia leido savo atostogas.

Nuo to laiko į šią salą nesiliovė plūsti įžymybių srautai, pavyzdžiui, čia neseniai apsilankė žymusis daininkas John Legend. Norėdami pasigėrėti Mikono užmiesčiu, apsigyvenkite „Kivoto“ viešbutyje, o norėdami paraugauti išskiritinių patiekalų pajūryje, išmėginkite „Kuzina“ restoraną.

Niujorkas

Serialo „Made in Chelsea“ žvaigždės neseniai filmavosi Niujorke, taigi pasiruoškite stebėti visas šio didmiesčio dėmesio vertas vieteles žydruosiuose ekranuose. Beisbolas, šampanas ant dangoraižių stogų ir gausybė prekybėos centrų, visa tai turėtų būti jūsų kelionės maršrute. Nepamirškite akių paganyti į miesto dizainerių parduotuves bei būtinai užsukite į „Frank's Pizza“, 23-iojoje gatvėje paragauti didžiulių niujorkietiškų picų, kepamų keptuvėse.

Rio de Žaneiras

Viso pasaulio futbolio aistruolių akys buvo įsmigusios į Brazilijoje vykusias varžybas, kol Vokietija galiausiai laimėjo pasaulio čempionato trofėją rezultatu 1-0 sutriuškindama Argentiną. Viešėdami Rio de Žaneire, užsukite į Kopakabana paplūdimį pasišildyti saulės spinduliuose ir pasilepinkite penkių žvaigždučių malonumais stilingajame „Windsor Atlantica“ viešbutyje.

Venecija

Serialo „Made in Chelsea“ kūrybinė grupė gegužę leido savo laisvalaikį plaukiodomi Venecijos kanalais ir mėgaudamiesi itališkais valgiais. Jei į šį meilės miestą keliaujate su draugais ar antrąja puse, būtinai apsilankykite Švento Marko skvere, užlipkite į aukščiausią miesto pastatą „Campanile“ iš kurio atsiveria kvapą gniaužiantys vaizdai į garsiuosius kanalus.

Verbieras

Romantiškosios kalnų viršūnės Verbiero miestelyje, prieš keletą metų Šveicarijoje buvo tobula slidinėjimo vieta net tokiai karališkajai porai, kaip princas William su hercogienė Kate. Taip pat čia apsilankė Princas Haris su buvusiąja mergina Cressida Bonas. Įsitikinkite, kad Verbierą įtrauksite į savo žiemos atostogų sąrašą ir būtinai palepinkite savo antrąją pusę.

Pagal hellomagazine.com parengė Erika Bružaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.