17 vasariškų socialinių tinklų manijų, kurios turi liautis

Taip, vasara jau įsibėgėjo. Lietūs jau pasibaigė, vaikinai pradėjo dėvėti šortus, o jūs išsitraukėtė savo pedikiūro rinkinius po žiemos apleistoms kojoms. Taip, visi mėgsta viešai kalbėti ir įamžinti koks nuostabus yra vasaros laikotarpis, kiek porcijų ledų suvalgyta ir kokioms prabangioms kelionėms ruošiamasi „Twitter“, „Facebook“ ar „Instagram“ socialiniuose tinkluose.

17 nuobodžiausių vasariškų nuotraukų platinamų socialiniuose tinkluose.<br>„Instagram“ nuotr.
17 nuobodžiausių vasariškų nuotraukų platinamų socialiniuose tinkluose.<br>„Instagram“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 27, 2014, 9:05 AM, atnaujinta Feb 11, 2018, 5:11 PM

Tačiau, kai kurios publikuojamos nuotraukos privalo liautis. Žmonės, užsirašinėkite: daugeliui nebesinori matyti štai tokių nuotraukų (beje, kai kurios iš jų ištrauktos iš pačių šio sąrašo sudarytojų „Instagram“ paskyrų):

1. Kojos, primenančios dešrainius

Taip, viskas suprantama. Jūs turite gražias kojas, nuo kurių kruopščiai pašalinote plaukelius, ilsitės šiltuosiuose kraštuose, taigi jos įgavusios dailų auksinį įdegį. Tačiau, tokia poza nėra originali, ji nepriverčia pavyduliauti. Tokia nuotrauka tik įrodo, jog jūs retai lankotės socialinėse medijose ir nesate apsilankęs šiame puslapyje.

2. Mylimųjų nuotraukos

Jūs turite širdies draugą ar draugę, abu pakankamai pakenčiate vienas kitą, jog kartu atostogaujate ir žinote kaip reikia pozuoti nuotraukose. Tačiau ar tikrai jums reikia puikuotis meile prieš vienišius?

3. Nagų lakų nuotraukos

Kodėl šios nuotraukos yra tokios erzinančios? Atsakymo nėra, tačiau tos pačios pirštų pozos nuotraukų galybės socialiniuose tinkluose vis dažnėja, tačiau negražėja. Suprantama, jūs pasidarėte gražų manikiūrą vasarai, tačiau nebūtina to nuolat demonstruoti.

4. Jūros nuotraukos su filtru

Turite „Instagram“ paskyrą ir mokate išsirinkti efektus suteikiantį filtrą? Puiku, tačiau vien tai nepaverčia jūsų žymiuoju Mario Testino. Neverta puikuotis šiais tuštybės vaizdeliais.

5. Pėdų nuotraukos baseine

Kodėl šios nuotraukos tokios nervinančios? Vis dar neaišku, tačiau jos teparodo, jog jūs sėkmingai galite įmerkti savo kojas į vandenį, jums ne prošal būtų pasidaryti pedikiūrą ir panašu, jog turite keletą nuospaudų.

6. Jūsų įdegio linija

Šaunu, jūs prakaitavote ir prakaitavote valandų valandas, tam kad įgytumėte šią liniją. Kodėl gi jūs negalite jos parodyti savo vaikinui, mamai, broliui, tėčiui ar sesei? Ar būtinai šią baltą liniją reikia publikuoti naujienų sraute?

7. „Meniškos“ nuotraukos

Kai kurie žmonės, kurių darbai kabo galerijose ar jų nuotraukos nors kiek domina žmones, gali leisti sau fotografuoti praeivius. Tačiau, jūs, tykantis praeivio, prikišantis savo išmanųjį telefoną prie jo veido ir vardan meno besirenkantis „Instagram“ efektą suteikiantį filtrą, negalite vadintis vienu iš jų. Tai tiesiog keista.

8. Priartintos saulės akinių nuotraukos

Kaip gerai, jūs turite prestižinius „Ray-Ban“ akinius. Gal būt norėtumėte išvysti kitų asmenų priartintas „Primark“ apatinio trikotažo nuotraukas, jeigu jau visi demonstruoja jų turimus prekės ženklus?

9. Keisti kūriniai iš smėlio

Jūs žaidėte smėlyje. Tai bent padykęs vaikas gyvena jūsų kūne!

10. Jūs ir jūsų draugai šėlstantys vakarėliuose

Jei jūs taip gerai praleidote laiką, kam reikia jūsų pašėlusios nakties fotografinių įrodymų?

11. Vasaros dietos įkalčiai

Tai pats nemėgiamiausias vaizdas tiems, kurie šlemščia didelę gruzdintų bulvyčių porciją. Įsidėmėkite, jei ketinate tapti neįdomus sveikuolis, bent jau to neafišuokite.

12. Vasariškos augintinių nuotraukos

Sunku nepripažinti, pirmuosius keletą kartų tokios nuotraukos išties atrodo mielai. Tačiau pernelyg daug naminių gyvunėlių asmenukių pradeda erzinti.

13. Paplūdimys kuriame ilsitės

Nejaugi? Jūs atostogaujate? Jūsų sekėjai tikrai to negalėjo suprasti, nes tos gausybės nuotraukų socialiniuose tinkluose buvo tikrai neinformatyvios. Taigi, dėkui už nuolatines nuotraukas su daugybe žmonių, kurių jūs nepažįstate, begulinčių anoniminio paplūdimio smėlyje. 14. Maudymosi kostiumėlio nuotraukos

Jūs nepublikuojate nuotraukų, kuriose vilkite vien apatinius, tačiau kodėl viešinate kadrus, kai vilkite bikinį?

15. Nuotraukos kurios verčia pavyduliauti

Seniai aišku, jog sukeliamas pavydas svetimiems yra vienintelė priežastis, kodėl kas nors apskirtai ką nors publikuoja „Facebook“ tinkle. Tačiau, kai kurie nelaimingieji žmonės, kurie šiuo metu sėdi tvankiame biure, nenori žinoti ir matyti ką jūs darote Tailande.

16. Šimtas žymių

Visi puikiai supranta, jog jūs esate #paplūdimyje kartu su savo #draugais, kuriuos #mylite ir tuo metu yra #saulėta bei #karšta ir jūs jaučiatės #seksualiai. Tačiau, pasigailėkite savo draugų ir sekėjų! Tie keleti papildomi „patikimai“ nėra verti pažeminimo, kai aiteidamas į darbą, būsite pasveikintas šūksniu „žymė atostogos“.

17. Treniruočių nuotraukos

Jos erzina greičiausiai dėl to, jog dauguma šią vasarą nieko neveikė, išskyrus mėsainių kramsnojimą, todėl pasigailėkite ir nepublikuokite įrodymų, jog jūs sportuojate. Patikėkite, jūsų draugai bus be galo dėkingi.

Pagal metro.co.uk parengė Erika Bružaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: G. Nausėda Seimo komisijos reikalauja įrodymų