Per atostogas Europoje Pamela Anderson atsidavė aistroms

Skiriasi, taikosi, skiriasi ir vėl taikosi... Taip geriausiai būtų galima apibūdinti „Gelbėtojų“ žvaigždės Pamelos Anderson (47 m.) ir jos vyro Ricko Salomono (46 m.) santykius. Nors sutuoktiniai šiuo metu oficialiai skiriasi jau antrą kartą, atostogos Sardinijoje, regis, sugrąžino aistrą ir darną į Pamelos ir Ricko šeimą.

Šiuo metu tvarkomi Ricko ir Pamelos skyrybų dokumentai, tačiau pora elgiasi lyg įsimylėjėliai.<br>AOP nuotr.
Šiuo metu tvarkomi Ricko ir Pamelos skyrybų dokumentai, tačiau pora elgiasi lyg įsimylėjėliai.<br>AOP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 29, 2014, 12:53 PM, atnaujinta Feb 11, 2018, 4:16 PM

Paparacai užfiksavo, kaip poilsiaujanti pora glėbesčiuojasi ir bučiuojasi. Pamela ir Rickas nepaleido vienas kito iš glėbio, o tai nė iš tolo neprimena besiskiriančios poros santykių.

Buvusi „Gelbėtojų“ gražuolė pirmą kartą už kino prodiuserio ir pokerio profesionalo R.Salomono ištekėjo 2007 metais, bet po dviejų mėnesių pora santuoką anuliavo.

Pernai P.Anderson ir R.Salomonas atnaujino savo romaną ir sausio mėnesį šviesiaplaukė aktorė nustebino gerbėjus patvirtindama gandus, kad jiedu susituokė antrą kartą. Liepos pradžioje Pamela antrą kartą pateikė skyrybų prašymą.

Jau po kelių dienų Pamela parašė eilėraštį apie skyrybas: „Ką aš padariau..? Nuo pradžių žinojau, kad tai blogai - primityvus - esminis instinktas... Niekada netekėk už turtingo... Atspindėtas veiksmas. Viską nustelbianti meilė... nesveika, beviltiška - priblokšta“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.