Vilniuje nutūpė egzotiškieji flamingai

Pirmadienį Vilnių aplankė flamingai. Įspūdingo dydžio ir ryškių spalvų atogrąžų paukščiai susibūrė į tris vietas: Neryje ties Baltuoju tiltu, Vilnioje – Bernardinų sode ir Konstitucijos prospekte esančio prekybos centro „Europa“ fontane.

Šios egzotiškų paukščių instaliacijos skirtos viešosioms Vilniaus erdvėms puošti, suteikti miestui ryškesnių spalvų ir žaismingumo.<br>BNS nuotr.
Šios egzotiškų paukščių instaliacijos skirtos viešosioms Vilniaus erdvėms puošti, suteikti miestui ryškesnių spalvų ir žaismingumo.<br>BNS nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Aug 4, 2014, 3:47 PM, atnaujinta Feb 11, 2018, 1:30 PM

Šios egzotiškų paukščių instaliacijos skirtos viešosioms Vilniaus erdvėms puošti, suteikti miestui ryškesnių spalvų ir žaismingumo. Norima paskatinti žmones džiaugtis vasara mūsų sostinėje – Vilniuje. Šios puošmenos miesto gyventojus ir svečius džiugins iki vasaros pabaigos.

Rožinių flamingų instaliacijos skatina pažvelgti į Vilnių kitaip, būti drąsesniems ir mėgautis vasaros teikiamais malonumais.

Šie paukščiai ne tik išsiskiria savo neįprasta išvaizda, ryškiomis spalvomis, bet yra labai bendruomeniški, todėl buriasi grupelėmis. Taigi, šia rožinių flamingų idėja norima paskatinti žmones ne tik džiaugtis gražiais vaizdais Vilniaus mieste, bet ir kuo daugiau laiko praleisti su savo artimaisiais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.