Gražuolės Simonos Burbaitės geriausi prisiminimai – iš pajūrio

Lietuvai grožio konkurse „Mis visata 2013“ Maskvoje atstovavusi tituluota gražuolė, modelis Simona Burbaitė (22 m.) – ne iš kelmo spirta mergina. Prireikus ji galėtų pasirūpinti visais ūkio darbais, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“.

Simonai Burbaitei pačios mieliausios atostogos - tai išvyka į pajūrį, kai po dviejų su puse metų jos šeima vėl buvo kartu.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Simonai Burbaitei pačios mieliausios atostogos - tai išvyka į pajūrį, kai po dviejų su puse metų jos šeima vėl buvo kartu.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Dovilė Lebrikaitė

Aug 5, 2014, 9:03 PM, atnaujinta Feb 11, 2018, 12:56 PM

Mieliausios atostogos - Lietuvos pajūryje

Nudirbti ūkio darbus Simona išmoko dar vaikystėje, kai per vasaros atostogas tėvai ją išsiųsdavo pas senelius į Sidabravo miestelį Radviliškio rajone.

„Žaidimų labai daug nežaisdavau, nes draugų Sidabrave neturėjau. Todėl padėdavau močiutei apsiruošti namie. Vaikystėje ir karvytes melždavau, ir vandens joms paduodavau. Kaimo vaikas buvau“, – šypsojosi tituluota gražuolė.

Simona iki šiol važinėja į Sidabravą aplankyti senelio. Pagalbos ūkyje nebereikia – gyvulių senjoras nebeaugina.

Vis dėlto mergina patikino, kad jei reikėtų, mielai padėtų pasidarbuoti, pasikapstytų darže.

Kiekviena kelionė į Sidabravą Simonai sukelia ilgesį. Vis dėlto geriausius jausmus širdyje pažadina prisiminimai apie išvyką su tėvais į Lietuvos pajūrį, kai Simonai buvo šešeri.

Kelionė prie jūros gražuolei svarbi dvasiškai – išvyka buvo suplanuota Simonos mamai grįžus po pustrečių metų emigracijos Amerikoje.

„Mes buvome jos labai pasiilgę, tad jau vien dėl to man iš išvyka – geriausios vaikystės atostogos“, – tikino S.Burbaitė.

Aktyvią veiklą mėgsta iki šiol

Vasaros atostogas Simona ir šiandien mėgsta leisti Lietuvoje. Ją čia traukia puiki gamta, švarūs vandens telkiniai ir gaivus oras. Lietuvoje yra viskas, ko reikia puikioms atostogoms.

„Net oras čia labai geras. Niekur nereikia važiuoti“, – šypsojosi Simona.

Kukli mergina neturi svajonių atostogų. Jai svarbiausia daug keliauti, susipažinti su naujais žmonėmis ir kultūromis. Tad jei jos neribotų nei laikas, nei pinigai, S.Burbaitė mielai leistųsi į kelionę aplink pasaulį.

„Jeigu aš keliauju, man labai svarbu kuo daugiau pamatyti. Niekada nebuvau tokioje kelionėje, per kurią yra viskas įskaičiuota ir tu nieko neveiki, tik ilsiesi prie baseino.

Niekada tokių atostogų neturėjau ir kol kas nenoriu. Mėgstu aktyvumą, o poilsio per atostogas nelabai ir norisi. Reikia kuo geriau išnaudoti turimą laiką“, – patikino S.Burbaitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.