Kairėnų vasaros festivalyje - dainuojantis Rolandas Kazlas

Pačioje vasaros pabaigoje, vienas paskutiniųjų Kairėnų vasaros festivalio koncertų taps neeiliniu ne vien dėl to, kad jame skambės negirdėtos dainos, o dėl to, kad jas atliks vienas garsiausių Lietuvos aktorių, režisierius Rolandas Kazlas. Savo autorinių dainų programą „Dainapjūte“ pavadinęs aktorius sako, kad „rugpjūtis - pats geriausias laikas pristatyti per vasarą nuveiktus darbus“. Kartu su savo pakeleiviais, gyvo garso grupe, maestro ruošia kupiną dainuojamosios poezijos dainų koncertą, kuriame atvers savo kūrybos skrynią.

Rolandas Kazlas.<br>D.Umbraso nuotr.
Rolandas Kazlas.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 14, 2014, 1:31 PM, atnaujinta Sep 28, 2017, 1:36 AM

Garsus aktorius ir režisierius, bet negarsus dainininkas, visai negirdėtas kompozitorius ir poetas Rolandas Kazlas dainuoja ir gieda savo, pusiau savo ir visai ne savo dainas, arijas ir giesmes. Pats tai įvardija labiau arijomis iš savo gyvenimo dainų operos. Jei atsiranda norinčių ir galinčių tai klausyti – aplanko malonus jausmas. Tad aktorius mielai kviečia apsilankyti Kairėnų vasaros festivalyje, kuriame bus dainuojama tyliau ir garsiau, iš širdies ir galvos srities.

Paklaustas kodėl dainuoja, garsus aktorius ir režisierius, bet ne dainininkas ir poetas atsakė: „Man buvo liepta „organizaktorių“. O gal Organizaktoriaus? Žodžiu to, kuris organizuoja visus aktorius. Bardu savęs nelaikau ir niekas manęs nelaiko, tad gal esu bardaktorius. Su manim koncertuoti kol kas sutiko aktorė Jonė Dambrauskaitė (klavišiniai) ir akordeono maestro Genadijus Savkovas. Gal dar bus ir daugiau drąsių, muzikuojančių žmonių... Bet kokiu atveju jie – mano Pakeleiviai. Jei bus ir klausiančių Pakeleivių, man bus daug įdomiau dainuoti. Bet ir baisiau“ – teigia „Arijos iš savo gyvenimo dainų operos“ atlikėjas Rolandas Kazlas.

Susitikimas su Rolandu Kazlu ir draugais Kairėnų vasaros festivalyje – rugpjūčio 24 d. 19 val. VU botanikos sode. Laukia daug geros nuotaikos ir skambių dainų.

Festivalio pabaigos koncertas – rugsėjo 7 d. 19 val.. Domantas Razauskas: „Akustinis koncertas“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.