Nutrūktgalvio amerikiečio nuotykiai – ne silpnų nervų publikai

Vyras, kuris viename Jungtinių Valstijų realybės šou filmavosi nuogas, dabar keliauja po pasaulį ir rizikuodamas gyvybę bando pasidaryti asmenukes su pavojingiausiais pasaulio gyvūnais.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 14, 2014, 10:47 PM, atnaujinta Jan 25, 2018, 9:01 AM

26 metų Forrestas Galante savo žygio metu pozavo su 6 metrų ilgio anakondą Amazonės upėje, laikė ryklį Bahamose ir priartėjo kelių žingsnių atstumu prie Komodo drakono.

Kalifornijos gyventojo tikslas buvo ištyrinėti gražiausias ir atokiausias pasaulio vietas ir pamatyti neįprastus gyvūnus. Jis jau yra aplankęs 40 valstybių, tačiau kelionė galėjo baigtis žymiai anksčiau. F.Galante išgyveno lėktuvo katastrofą, į kurią pateko jo motinos pilotuojamas lėktuvas Zimbabvėje. Jo vos nesuėdė liūtas, įkando nuodinga gyvatė.

Nepaisant kelių nesėkmių, vyras gali pasigirti neįtikėtinais įspūdžiais, patirtais daugumai neregėtose pasaulio vietose. „Viena man labiausiai patikusių vietų yra Palau. Tai - salos Mikronezijoje, Ramiajame vandenyne. Žmonės ten gyvena nuostabioje aplinkoje, šalia vandenyno. Puiki ir Andisabė Madagaskare, ten daug neįprastų gyvūnų“, - pasakojo F.Galante.

„Nardyti su rykliais mažoje valtelėje, būnant 225 kilometrai nuo Teksaso pakrantės, nuo kurios artėjo siaučiantis uraganas, buvo nepaprastai baugu – tai tikriausiai daugiausia baimės keliantis mano nuotykis“, - pasakojo vyras.

Atsikraustęs į Kaliforniją studijuoti gyvūnų biologiją, jis susigalvojo misiją, kuri tapo sėkmingai besitęsiančiu nuotykiu. Biologas praleido tris savaites Panamos džiunglėse, kuriose filmavosi „Discovery“ kanalo sugalvotame realybės šou „Nuogi ir išsigandę“ („Naked and Afraid“).

Realybės šou paliko dalyvius vienus ir nuogus egzotiškoje vietovėje, žmonės turėjo patys susirasti geriamo vandens, maisto, pastogę ir rūbus. Nors keletą kartų gyvybei ir grėsė mirtinas pavojus, F.Galante nesigaili, kad pasiryžo šiam nuotykiui.

„Man įkando nuodinga gyvatė, apdraskė liūtas, užpuolė hipopotamas, įgėlė medūza, įkando ryklys, įdūrė jūrinė plekšnė, išgyvenau lėktuvo katastrofą, automobilio avariją ir nukritau nuo krioklio. Tačiau mano išgyvenimas – tiesiog anomalija“, - stebėjosi F.Galante. Parengė Julija Melkova

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.