Beprotiškiausios vasaros stovyklos, kurias vaikai dievina

Lietuvoje vaikų ir jaunimo vasaros stovyklų - nors vežimu vežk. Visos jos siūlo įvairiausias veiklas, pradedant edukaciniais užsiėmimais, baigiant aktyviomis veiklomis. Tačiau ar kada nors girdėjote apie vasaros stovyklas, kuriose vaikai gali tapti nindzėmis ar mokytis pirotechnikos pagrindų? Pasirodo, vasaros stovyklos siūlo tokias pramogas moksleiviams.

Nepaisant amžiaus skirtumo visi stovyklautojai Nindzių stovykloje mokosi kovų su kardais ir aštrių metalinių žvaigždučių mėtymo meno.<br>123rf nuotr.
Nepaisant amžiaus skirtumo visi stovyklautojai Nindzių stovykloje mokosi kovų su kardais ir aštrių metalinių žvaigždučių mėtymo meno.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 15, 2014, 6:11 PM, atnaujinta Jan 8, 2018, 9:46 AM

Net jei niekada nesiryžtumėte savo vaikų išsiųsti į tokią stovyklą, pasmalsauti apie jų įkainius ir programas niekas nedraudžia. Naujienų portalas lrytas.lt, remdamasis cracked.com skelbiama informacija, pateikia keisčiausių pasaulyje vasaros stovyklų ketvertuką:

Pirotechnikos stovykla

Per aštuntą gimtadienį sugalvotas noras, užpučiant torto žvakutes, pagaliau gali išsipildyti! Misūrio mokslo ir technologijų universitetas moksleiviams, visai nesvarbu jų amžius, siūlo išmokti sprogdinimo paslapčių. 

Per penkių dienų kursą stovyklautojai išmoksta elgtis su sprogiomis medžiagomis, tokiomis kaip fejerverkai, dinamitas ar net C-4.

Ir tai tik dalis linksmybių - moksleiviai sprogdina arbūzus, žaislus ir lėles Barbes. 

Pirotechnikos stovyklos tikslas - išmokyti kurti teatralinius sprogimus, naudojamus per šou ir filmavimų aikštelėje. Sunkiausia ir svarbiausia moksleivių užduotis - sukurti valdomą ugnies sieną.

Stovyklos kaina vienam mokiniui - 1350 JAV dolerių.

Kaskadinių triukų mokykla

Holivudo kaskadininkų stovykloje 9-16 metų jaunuoliai išmoksta kovoti lyg Vinas Dieselis. Tiksliau, išmoksta taip pat puikiai suvaidinti kovą kaip veiksmo filmo žvaigždė.

Už kelis tūkstančius JAV dolerių vaikas išmoksta visko: dramatiškai skęsti, kristi nuo įsivaizduojamo sprogimo bangos, iššokti ir nusiridenti iš važiuojančio automobilio, nukristi nuo visų aukštų objektų, esančių stovyklos teritorijoje.

Treniruotės prasideda šuoliais nuo 0,6 metro aukščio objektų ir triukais ant gimnastikos kilimėlio. Stovyklos pabaigoje vaikai jau šokinėja nuo 10 metrų aukščio objektų ir nardymu stačia galva į paminkštinimų pilną duobę.

Stovykloje taip pat mokoma muštis, kautis kardais.

Izraelio specialiųjų pajėgų stovykla

Taip, jūs perskaitėte teisingai. Galite savo vaikus išsiųsti į Izraelį, kur jie taps tikru teroristų siaubu.

Stovyklautojams duodamas kambarys ir lova vienoje iš karinių bazių. Čia patyrę kariai moko stovyklautojus elgtis su ginklais, puolimo komandų. Kiekvienas į stovyklą užsirašęs jaunuolis savo rankose laiko karinius ginklus, tokius kaip M16 ar AK-47. 

Taip pat stovyklautojai išmoksta savigynos meno.

Stovyklos kaina - 3 650 JAV dolerių.

Nindzių stovykla

Ko gero daugelis vaikystėje svajojo tapti nindze. Apsukrūs amerikiečiai nusprendė pasinaudoti šia berniukiška svajone ir įkūrė stovyklą, kur vaikai tampa šešėlyje gebančiais pasislėpti nindzių kariais.

Stovykloje gali dalyvauti ir vaikai, ir suaugusieji. Vis dėlto nepaisant amžiaus skirtumo visi stovyklautojai mokosi kovų su kardais ir aštrių metalinių žvaigždučių mėtymo meno.

Ninzdių stovykloje, kaip ir priklauso, visi vilki specialius juodus kostiumus. Jie - išskirtinis nindzių rūbas. Juk vilkint juodus drabužius nindzei lengviau pasislėpti, o slaptumas - pagrindinis šių karių bruožas. Slapstymosi ir slaptumo vardan stovyklautojai išmoksta karstytis sienomis, medžiais ir kitais objektais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.