Primarijus Nerijus Juška: „Ruošti slides reikia vasarą“

Puikia fizine forma pasižymintis primarijus Nerijus Juška praleido savo vasarą itin aktyviai: kopė į Slovakijos kalnus, važinėjo dviračiais, plaukiojo baidarėmis ir išbandė įvairių vandens ir žemės pramogų. Vasara artėja į pabaigą ir Nerijus jau rimtai pradėjo ruoštis savo baleto ir šokių mokyklos sezono pradžiai.

Darželio svečius primarijus ypatingai nustebino išrinkęs iš žaidimų aikštelės drąsiausią mergaitę ir kartu su ja profesionaliai pademonstravęs pagrindinius baleto judesius.
Darželio svečius primarijus ypatingai nustebino išrinkęs iš žaidimų aikštelės drąsiausią mergaitę ir kartu su ja profesionaliai pademonstravęs pagrindinius baleto judesius.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-08-22 11:42, atnaujinta 2018-01-06 14:15

Rugpjūčio 25 – 27 dienomis Vilniuje ir Kaune vyks nuo 3 iki pat 18 metų auklėtinių priėmimas. Nors baleto artisto mokykloje yra net ir suaugusiųjų- didžiausią N.Juška dėmesį skiria ikimokyklinio amžiaus vaikų grupėms.

„Su vaikais dirba tik profesionalūs baleto, bei kitų šokio stilių pedagogai. Čia mes ne tik mokome judesio plastikos, bei gražios laikysenos, tačiau ir ugdome vaikų kūrybiškumą“, – teigė Lietuvoje bei už jos ribų žinomas baleto šokėjas.

Prieš porą dienų, Vilniuje, žavusis Nerijus Juška buvo pastebėtas naujo privataus vaikų darželio atidaryme. Čia jis draugiškai dalinosi sveikos gyvensenos patarimais, bendravo su vaikais ir net išbandė originalius „Išminčiukų“ darželio vidaus ir lauko pramogas. Darželio svečius primarijus ypatingai nustebino išrinkęs iš žaidimų aikštelės drąsiausią mergaitę ir kartu su ja profesionaliai pademonstravęs pagrindinius baleto judesius.

N.Juška neslepia, jog palaiko privačių darželių steigėjus dėl tų pačių puoselėjamų vertybių.

„Privačiuose darželiuose dirba profesionalūs pedagogai ir tikiu, kad ugdo vaikus atsakingiau. Didžiausias, mano manymu, privalumas, kad grupės sudarytos iš mažų grupelių. Esu tikras, jog vaikams bus skiriamas daug didesnis dėmesys, nei valstybiniuose“, – dalinasi savo pastebėjimais primarijus.

Paklaustas dėl pastebėto išaugusio susidomėjimo vaikų darželiais, Nerijus tik intriguojančiai šypteli: „Ruošti slides reikia vasarą“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.