Tenerifės saloje Ingridai Martinkėnaitei nebuvo kada liūdėti

Grupės „69 danguje“ narė Ingrida Martinkėnaitė moksleivių atostogų metu namuose nesėdėjo – su dukrele Marija ji iškart išlėkė į savo numylėtąją Tenerifės salą. Paklausta, kodėl kaskart poilsiauja vienoje vietoje ir nenori atrasti naujų kraštų, moteris juokėsi: todėl, kad čia miela, šilta, sava – lyg antrieji namai.

I.Martinkėnaitė su dukrele Marija Tenerifėje ir ilsėjosi, ir šventė Heloviną.<br>Asmeninio albumo nuotr.
I.Martinkėnaitė su dukrele Marija Tenerifėje ir ilsėjosi, ir šventė Heloviną.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 8, 2014, 8:35 AM, atnaujinta Jan 22, 2018, 12:32 AM

„Žinau apylinkes, atvykus nereikia žioplinėti, ko nors ieškoti. Čia turime draugų, pažįstamų, kurie čia jaučiasi lyg vietos gyventojai. Tad liūdėti mums su dukrele tikrai neteko“, – sakė žinoma moteris.

I.Martinkėnaitė su Marija Tenerifėje gyveno mažame Puearto de Santiago miestelyje. Čia jos atšventė ir amerikietiškąją Helovino šventę.

„Nesu šios šventės gerbėja, bet vaikams persirengti ir išsipaišyti veidus ir pakvailioti visada labai smagu. Todėl su Marija nusipirkome visokių reikiamų priemonių ir išsipaišėme“, – juokėsi dainininkė.

Vis dėlto Ingrida jau jaučiasi išalkusi ir kitų kraštų – todėl kada vėl grįš į Tenerifę, atsakyti šiandien negali. Ji nemažai keliavusi po pasaulį, tad net neįsivaizduoja, kur likimas ją nuneš kitą kartą, kai sumanys paatostogauti. Juk net ir šis ruduo jai padovanojo net kelias įspūdingas keliones – su grupės merginomis ji apsilankė Norvegijoje, Jungtinėse Amerikos Valstijose, Didžiojoje Britanijoje, Karibų salose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.