N. Šiaudikytė: „Milanas gražus, bet žmonės čia - surūgėliai“

˙

N.Šiaudikytė viešėjo Milane.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo
N.Šiaudikytė viešėjo Milane.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo
Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

Dec 1, 2014, 4:28 PM, atnaujinta Jan 20, 2018, 5:13 AM

„Esu nusivylusi. Žinoma, Milanas – gražus miestas, turintis didingą architektūrą,įspūdingus naktinius klubus ir galintis pasigirti skaniu itališku maistu. Tačiau milaniečiai man labai pasirodė nemalonūs, pasipūtę, susiraukę ir nedraugiški, ypač tie, kurie dirba paslaugų sektoriuje: parduotuvėse, kavinėse, net restoranuose.

Niekur kitur keliaudama po Italiją tokių šypseną veide sunkiai išspaudžiančių ir piktų žmonių nesu sutikusi. Todėl tiems, kurie Milane nėra buvę, į jį vykti nesiūlyčiau“, – tvirtino N.Šiaudikytė.

Anksčiau dainininkė ne kartą lankėsi kituose Italijos miestuose: Romoje, Venecijoje, Lorete. Ją sužavėjo šių miestų gyventojų draugiškumas, malonus bendravimas, džentelmeniški vietiniai vyrai. Todėl vykdama Į Milaną ji tikėjosi, jog ir jame žmonės bus šilti bei malonūs.

Į viena iš pasaulio mados sostinių vadinamą Milaną N.Šiaudikytė vyko su bičiule Justina, kuri šiuo metu gyvena Graikijoje. Merginos šiame mieste praleido tris dienas.

„Galbūt tiek laiko mažoka, kad pažintum miestą, tačiau pakanka, kad pajustum žmonių nuotaikas. Net prabangių prekių ženklų parduotuvėse, į kurias, atvykusios į mados sostinę, negalėjome neužeiti, pardavėjų veidai buvo rūškani, jie neskubėjo padėti, patarti.

Kai vienoje parduotuvių bandėme grąžinti prieš dieną čia pirktus kelis draugei netikusius daiktus, kilo triukšmas. Priimti prekes buvo atsisakyta. Tokio aptarnavimo niekada nesu mačiusi Paryžiuje, Londone ar Barselonoje, kur dažnai lankausi ir apsipirkinėju“, – sakė N.Šiaudikytė.

˙

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.