K.Kardashian dukros stilius kalnuose: nei kepurės, nei pirštinių

Realybės šou žvaigždė Kim Kardashian kartu su savo ir reperio Kanye Westo dukra North praleido atostogas Montanos kalnų kurorte. Pusantrų metų mergaitei tai buvo pirmoji išvyka į kalnus.

Kim Kardashian kartu su dukra North West poilsiavo kalnų kurorte.<br>ViDA Press nuotr.
Kim Kardashian kartu su dukra North West poilsiavo kalnų kurorte.<br>ViDA Press nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 2, 2015, 7:23 PM, atnaujinta Jan 11, 2018, 8:07 PM

Nors žiemos pramogos neturi nieko bendro su mada, K.Kardashian pasistengė, kad jos ir mažylės apranga ypač derėtų tarpusavyje. Kim ir North per išvyką vilkėjo identiškas „Moncler“ striukes su kailiu dekoruotais gobtuvais, avėjo panašius „Sorel“ batus. Atrodė, kad K.Kardashian ant rankų laiko sumažintą savo kopiją.

Faktas, kad Kim ir North drabužiai buvo kruopščiai suderinti jau nieko nebestebina – mažylę rengia asmeninis stilistas. Jo pagrindinis darbas yra pasirūpinti, kad Kim ir North drabužiai visada derėtų tarpusavyje. Mažylės spinta yra ypač kruopščiai suplanuota. Maža to, joje gausu Kim mėgstamų drabužių ir aksesuarų mažyčių versijų, pradedant suknelėmis ir užbaigiant rankinėmis ar batais.

Šiek tiek pažaidusi sniege North buvo nuvesta į kambarį, kad nesušaltų. Toks rūpestis gana ironiškas – mergaitė lauke vaikščiojo ir su sniegu žaidė be kepurės, nusimovusi pirštines.

Tuo tarpu K.Kardashian galėjo skrosti orą slidinėdama. Nors jos sutuoktinis K.Westas negalėjo būti kartu, Kim kompaniją palaikė bičiulis Johnathonas Chebanas ir sesuo Kylie Jenner.

Daugiau Lietuvos ir užsienio garsenybių gyvenimo naujienų  mūsų „Facebook“ paskyroje!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.