Milijardieriaus D. Trumpo vaikai egzotiką iškeitė į kalnų ramybę

Kol daugybė ryškiausių pramogų pasaulio žvaigždžių poilsiauja egzotiškuose kurortuose ir lepinasi kaitrios saulės spinduliais, garsiojo verslininko Donaldo Trumpo dukra Ivanka Trump mieliau renkasi snieguotus kalnus. 33-ejų verslininkė kartu su gausia šeima poilsiauja Aspeno (Kolorado valstija, JAV) slidinėjimo kurorte.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 17, 2015, 5:08 PM, atnaujinta Jan 9, 2018, 4:55 PM

Kalnų teikiamais malonumais mėgaujasi ne tik Ivanka, jos vyras Jaredas Kushneris bei mažamečiai jų vaikai – kompaniją neseniai jaunėlį Josephą pagimdžiusiai Ivankai palaiko ir jos brolis Donaldas jaunesnysis su gausiu, net penkių vaikų kraičiu. Jauniausiajai kalnus aplankiusiai Donaldo dukrai – vos devyni mėnesiai.

Socialinio tinklo „Instagram“ paskyroje buvusi manekenė su gerbėjais nuolat dalijasi savo atostogų įspūdžiais ir nuotraukomis. Vienoje iš jų Ivanka pozuoja kartu su savo septynerių metų dukterėčia Kai, galinčia pasigirti puikiais slidinėjimo įgūdžiais.

„Didžiuojuosi savo dukterėčios ryžtu užkariauti kalnus!“ – apie šeimos narę meiliai rašė I.Trump.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.