Šv. Bartolomėjaus saloje milijonierė U.Thurman neslėpė celiulito

Šiuo metu ramybe ir poilsiu Šv. Bartolomėjaus saloje besimėgaujanti Holivudo aktorė Uma Thurman (44 m.), regis, nė kiek nesigėdija savo netobulumų. Anaiptol, į maudymosi kostiumėlį įsispraudusi aktorė neketino slėptis nuo paparacų ir drąsiai demonstravo savo kūną.

Šv. Bartalomėjaus saloje U.Thurman demonstravo celiulitą.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Šv. Bartalomėjaus saloje U.Thurman demonstravo celiulitą.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 23, 2015, 8:12 PM, atnaujinta Jan 8, 2018, 11:16 AM

Net ir milijonai banko sąskaitoje neapsaugojo aktorės nuo tokių žemiškų ir daugybei moterų pažįstamų problemų kaip kūno suglebimas ir celiulito išryškėjimas. Ant U.Thurman šlaunų akivaizdžiai matoma „apelsino žievelė“.

Teigiama, kad saloje aktorė atostogauja su buvusiu širdies draugu Andre Balazsu, su kuriuo išsiskyrė beveik prieš dešimtmetį.

Filmo „Nužudyti Bilą“ 44 metų žvaigždės ir viešbutininko santykiai užsimezgė po jos išsiskyrimo su aktoriumi Ethanu Hawke, tačiau po dvejų metų, 2006-iaisiais, poros keliai išsiskyrė.

Praėjusiais metais po išsiskyrimų ir taikymusi aktorė nutraukė ir santykius su savo sužadėtiniu prancūzų verslininku Arpadu Bussonu, o dabar, kaip pranešama, grįžo pas A.Balazsą, rašoma britų laikraščio „Mail“ sekmadienio numeryje.

A.Balazsas anksčiau buvo siejamas su tokiomis žvaigždėmis kaip televizijos laidų vedėja Chelsea Handler ir popmuzikos žvaigždė Kylie Minogue.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.