Supermodelis G. Bundchen Kosta Rikoje demonstravo tobulą kūną

Brazilijos supermodelį ir daugiausiai uždirbančią pasaulio manekenę Gisele Bundchen (34 m.), regis, lyg magnetas traukia įspūdingi Kosta Rikos paplūdimiai. Vos prieš tris mėnesius kartu su šeima Centrinės Amerikos valstybėje viešėjusi gražuolė ir vėl sugrįžo į pamėgtą kurortą.

Supermodelis G. Bundchen Kosta Rikoje demonstravo tobulą kūną.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Supermodelis G. Bundchen Kosta Rikoje demonstravo tobulą kūną.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 24, 2015, 9:58 PM, atnaujinta Jan 8, 2018, 8:44 AM

Nors mados pasaulyje netyla kalbos, kad manekenė žada palikti podiumą, pati G.Bundchen, regis, mažiausiai rūpinasi šiuo klausimu. Šiuo metu manekenė aitria saule mėgaujasi kartu su mylimuoju, amerikietiškojo futbolo komandos „New England Patriots“ puolėju Tomu Brady ir jųdviejų atžalomis, sūnumi Benjaminu ir dukra Vivian.

Išpuoselėtas kūno formas išryškinančiu maudymosi kostiumėliu pasidabinusi moteris nepalieka vietos abejonės – ji ne veltui vadinama vienu sėkmingiausių manekenių mados pasaulio istorijoje.

Gražuolė Gisele yra prancūzų mados namų „Chanel“ reklamos veidas, taip pat dirbo su tokiomis garsiomis kompanijomis kaip „Valentino“, „Victoria's Secret“, „Versace“ ir „Louis Vuitton“.

Prieš kurį laiką brazilė pristatė ir savo apatinių drabužių liniją, tačiau neseniai pareiškė, jog norėtų daugiau laiko skirti šeimai.

Žurnalo „Forbes“ duomenimis, pernai G.Bundchen uždirbo 47 mln. JAV dolerių ir aštuntus metus iš eilės buvo brangiausiai apmokama pasaulio manekenė.

Daugiau Lietuvos ir užsienio garsenybių gyvenimo naujienų – mūsų „Facebook“ paskyroje!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.