Turtuolių poros nuotykiai privers užgniaužti kvapą ir pavydėti

Jei manote, kad vangus įžymybių poilsis egzotiškose šalyse primena tobulų atostogų scenarijų, pažvelgę į vienos populiariausių socialinių tinklų poros nuotykius tikriausiai persigalvosite. Fotografas Jay Alvarrezas ir jo gražuolė mergina Alexis Rene gyvena tokį nerūpestingą gyvenimą, kokio galėtų pavydėti daugelis.

Jay Alvarrezo ir Alexis Rene nuotykiai.<br>„Instagram“ nuotr.
Jay Alvarrezo ir Alexis Rene nuotykiai.<br>„Instagram“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 10, 2015, 11:01 AM, atnaujinta Jan 7, 2018, 4:03 AM

Gražūs, žavūs ir, be abejo, labai turtingi – toks įspūdis susidaro pažvelgus į nuolat keliaujančią porą, keliančią smagiausių ir ekstremaliausių nuotykių nuotraukas į socialinius tinklus „Tumblr“ ir „Instagram“. Čia juodu turi visą armiją gerbėjų – kasdien Jay ir Alexis nuotykiais domisi beveik 2 mln. jų sekėjų.

Nuo gimtosios Kalifornijos iki Indonezijos – gražuoliai kartu keliauja po įvairiausius pasaulio kampelius. Fotoaparato iš rankų nepaleidžiančiam Jay svarbiausias kiekvienos nuotraukos akcentas – įspūdingų kūno linijų ir nuolat besišypsanti jo mylimoji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.