Golfo sezono atidarymas – jau ant nosies

Jau šį šeštadienį yra numatomas „Sostinių golfo klubo“ sezono atidarymas. Šia proga organizuojamas turnyras, į kurį, kaip ir kiekvienais metais, susirenka nemažai žaidėjų, išsiilgusių golfo žaidimo. Pirmą kartą per 10 metų klubo egzistavimo laikotarpyje, turnyre dalyvaus daug žaidėjų iš įvairių šalių – Ispanijos, Rusijos, Suomijos bei Olandijos.

„Sostinių golfo klubo“ sezonas atidaromas jau balandžio 18-ąją.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
„Sostinių golfo klubo“ sezonas atidaromas jau balandžio 18-ąją.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 16, 2015, 4:23 PM, atnaujinta Jan 6, 2018, 4:03 PM

Nors ir orai nusimato nevisai šilti, kaip įprasta pavasariui, tačiau tai negąsdina žaidėjų atvykti į turnyrą, kuris netrukus pasieks ribotą dalyvių skaičių, t.y. 80 žaidėjų. Turnyre varžysis 5 kategorijų dalyviai, tarp jų – ir geriausias Lietuvos golfo federacijos reitingo žaidėjas, „Sostinių golfo klubo“ 2014 metų absoliutus čempionas Juozapas Budrikis. Tikimės, kad ir šias metais Juozapas Budrikis taps nugalėtoju. Po žaidimo dalyvių laukia šventinė programa: vakarienė, apdovanojimai ir kitos linksmybės.

Nuo balandžio 18 dienos „Sostinių golfo klubas“ yra atviras visiems, norintiems žaisti, treniruotis savarankiškai arba su profesionalų pagalba. Taip pat visus norinčius susipažinti su golfo žaidimu kviečiame į nemokamas golfo „ABC" treniruotės, atvirų durų dienas. Artimiausia atvirų durų diena yra numatoma gegužės 1-oji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.