M. Vitulskis kartu su šeima džiaugiasi viešnage Prancūzijoje

Kartu su žmona Erika bei sūneliu Ajumi Prancūzijoje viešintis dainininkas Merūnas Vitulskis spėja ne tik rengtis svarbiam Pinkertono vaidmeniui Lilio operoje, bet ir mėgaujasi jaukiu buvimu su šeima.

Vitulskių šeimyna mėgaujasi viešnage Prancūzijoje.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Vitulskių šeimyna mėgaujasi viešnage Prancūzijoje.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 17, 2015, 3:32 PM, atnaujinta Jan 6, 2018, 1:38 PM

„Nauja savaitė naujame darbe Prancūzijoje su šeima ir naujais kolegomis“, – apie gyvenimo pokyčius socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje gerbėjams ir bičiuliams pranešė M.Vitulskis ir pridūrė, kad šeimynėlės laukia daugybė nuotykių.

Lietuvos tenoras neslėpė džiaugsmo išvydęs didingąją Lilio operos teatrą ir užmezgęs ryšių su itin talentingais žmonėmis.

„Dirbdamas svetur kaskart atrandu naujų savo srities profesionalų. Džiaugiuosi, kad senoji belcanto ir itališkos operos tradicijų mokykla nemiršta su tokių žmonių kaip pianisto Massimiliano Bullo pagalba.

Dar labiau nepaprasta tai, kai žinai, su kokiomis legendomis jam teko dirbti per 25 metus operos teatre  „La Scala“ ir likti paprastu, kukliu, bet vienu geriausių savo srities profesionalų“, – įspūdžiais dalijosi garsus vyras.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.