Neringai Šiaudikytei Monakas pasirodė lyg iš rožinės svajonės

„Į Prancūzijos Žydrąją pakrantę ir Monaką būtinai sugrįšiu. Tikiuosi, kad tai

N.Šiaudikytė viešėjo Pietų Prancūzijoje ir Monake.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
N.Šiaudikytė viešėjo Pietų Prancūzijoje ir Monake.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

2015-04-24 06:46, atnaujinta 2018-01-06 01:25

Verslo reikalais su motina Žydrojoje pakrantėje viešėjusi kaunietė dainininkė gyveno viename gražiausių ir didžiausių šio regiono miestų – Nicoje.

Mergina aplankė žymias Nicos vietas, grožėjosi paplūdimiais, ragavo prancūziškų valgių ir mėgavosi vietinių žmonių šiltu bendravimu.

„Kadangi šiose vietose lankiausi pirmą kartą, man buvo įdomu viskas. Pažinčiai su miestu išnaudojau kiekvieną laisvą minutę. Klaidžiojau gatvelėmis, kur akys mato, suradau neįtikėtinai jaukių kavinukių, vintažinių parduotuvėlių, net vadinamąjį blusturgį, kur buvo pardavinėjami garsių prekės ženklų drabužiai ir aksesurai“, – pasakojo N.Šiaudikytė.

Iš Nicos N.Šiaudikytė traukiniu buvo nuvykusi į Kanus. Šis miestas merginai padarė įspūdį dėl išpuoselėtos aplinkos tik pakrantėse, bet ir centre.

„Vos išvydusi Kanus, supratau, kodėl ši vieta tokia populiari ir mėgstama ne tik kino aktorių, bet ir pasaulio turtuolių. Miestas turi vidinio žavesio, atrodo labai gražus, skoningas ir stilingas“, – tvirtino dainininkė.

Didžiausią įspūdį lietuvei paliko Monakas. Vaikščiodama po šią nedidelę kunigaikštystę Neringa pasijuto lyg būtų atsidūrusi rožinėmis spalvomis nuspalvintame pasaulyje, pasakoje ar filme.

„Monakas laikomas Europos prabangos ir azartinių lošimų sostine, tačiau kvapą gniaužia ne tik turtuolių automobiliai, spindintys kazino, uostas su prabangiomis jachtomis, išblizgintos gatvelės, tvarka ir švara. Gamtos vaizdai čia ne mažiau nuostabūs – vienoje pusėje plyti žydra Viduržemio jūra, kitoje – aukšti kalnai, – pasakojo pašnekovė.

Monake merginą sužavėjo ir siauros gatvelės, ir turistų pamėgti objektai – sodai, rūmai, akvariumas.

Dažnai Prancūzijoje viešinti N.Šiaudikytė pasiryžusi mokytis prancūzų kalbos.

„Viliuosi, kad kada nors prabilsiu prancūziškai. Tai būtų didelis privalumas ne tik keliaujant, bet ir dirbant – mūsų su mama įmonė Prancūzijoje turi daug partnerių“, – sakė mergina.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.