Aiškus trečias „Tapk škunos „Brabander“ įgulos nariu laimėtojas

Trečiosios konkurso „Tapk škunos „Brabander“ įgulos nariu“ savaitės laimėtoju tapo 26 metų vilnietis Paulius Ajauskas. Šią žinią jis sutiko garsiu šūksniu „Valiooo“!

Trečiosios konkurso „Tapk škunos „Brabander“ įgulos nariu“ savaitės laimėtoju tapo 26 metų vilnietis Paulius Ajauskas.
Trečiosios konkurso „Tapk škunos „Brabander“ įgulos nariu“ savaitės laimėtoju tapo 26 metų vilnietis Paulius Ajauskas.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 27, 2015, 2:25 PM, atnaujinta Jan 5, 2018, 6:17 PM

„Pagaliau! Laimėti bandžiau nuo pirmosios savaitės. Labai džiaugiuosi! Buriuoti pabandžiau prieš trejus metus – teko dalyvauti keliose regatose Baltijos jūroje ir Kuršių mariose. Tačiau tada plaukėme su mažesnėmis jachtomis. Neabejoju, kad kelionė burlaiviu :Brabander“ bus nepakartojama.“ – sako P. Ajauskas.

Pirmąsias dvi savaites laimė taip pat šypsojosi sostinėje gyvenantiems 40-mečiui Pauliui Viesūnui ir 42 metų Gedui Liekiui.

„Baltic Tall Ships Regatta 2015“ projekto vadovė Violeta Ulevičienė sako šiek tiek apgailestaujanti, kad konkurse kol kas nelaimėjo nė vienas klaipėdietis, ar moteris.

„Vilniečiai nuo pat pirmosios konkurso „Tapk škunos „Brabander“ įgulos nariu“ dienos yra labai aktyvūs. Belieka tikėtis, kad ir kitų Lietuvos miestų bei miestelių gyventojai suskubs – liko dar dvi galimybės laimėti.“ – sako V. Ulevičienė.

Tačiau šios savaitės laimėtoją ištraukusi Lietuvos Jūrų muziejaus direktorė Olga Žalienė prieštarauja – esą kaip tik labai gerai, kad laimė šypsosi gyvenantiems toli nuo jūros.

„Dažnai vilniečiams, ar kitų toliau nuo jūros esančių miestų gyventojams jūra asocijuojasi tik su poilsiu paplūdimiuose. Šis konkursas yra puiki proga su jūra susipažinti iš labai arti – plaukiant po baltomis burėmis, horizonte nematant nė ruoželio žemės. Ši kelionė tikrai gali pakeisti gyvenimą.“ – sako O. Žalienė.

Naujo šios savaitės klausimo ieškokite internetiniame portale www.lrytas.lt

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.