Honolulu salos pakrante Rihanna žingsniavo lyg podiumu

Šiuo metu Havajuose atostogaujanti popmuzikos žvaigždė Rihanna (27 m.) mėgaujasi kiekviena užsitarnauto poilsio minute. Honolulu salos pakrantėje paparacų nufotografuota žvaigždė ne tik atrodė atsipūtusi ir atsiribojusi nuo darbų, bet ir spėjo pademonstruoti savo nepriekaištingas kūno linijas.

Šiuo metu Havajuose atostogaujanti popmuzikos žvaigždė Rihanna (27 m.) mėgaujasi kiekviena užsitarnauto poilsio minute.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Šiuo metu Havajuose atostogaujanti popmuzikos žvaigždė Rihanna (27 m.) mėgaujasi kiekviena užsitarnauto poilsio minute.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 29, 2015, 9:30 PM, atnaujinta Jan 5, 2018, 10:22 AM

Mažytis, menkai kūna pridengiantis baltas bikinis išryškino ne tik dailiausius moters kūno linkius, bet ir pavydėtiną šokoladinį odos atspalvį. Bene didžiausio dėmesio šį kartą sulaukė Rihannos pilvukas, gerbėjus padalinęs į dvi stovyklas. Vieni tikino, jog Rihannai derėtų šiek tiek pasimankštinti, kiti, štai, teigė, jog jos pilvas – tiesiog pavydėtinas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.