Paryžiuje viešėjęs M. Stasiulis: „Maistas – lyg kartą valgytas“

Televizijos ir radijo laidų vedėjas Mindaugas Stasiulis (35 m.) retai renginiuose pasirodo su žmona Karolina (31 m.). Todėl kai TV3 šou „Aplink pasaulį su žvaigžde“ kūrėjai pasiūlė per septynias minutes apsispręsti, ar ryžtasi vykti į kelionę po neįvardintą šalį, jam nė į galvą nešovė pasitarti su sutuoktine, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“.

M.Stasiulis buvo įsitikinęs, kad Paryžiuje pramogaus be žmonos.
M.Stasiulis buvo įsitikinęs, kad Paryžiuje pramogaus be žmonos.
A.Ivanauskas šou dalyviams paruošė vakarienę prie Eiffelio bokšto.<br>Kadras iš TV3 laidos „Aplink pasaulį su žvaigžde“.
A.Ivanauskas šou dalyviams paruošė vakarienę prie Eiffelio bokšto.<br>Kadras iš TV3 laidos „Aplink pasaulį su žvaigžde“.
Mindaugas nė nenutuokė, kad Paryžiuje susitiks Karoliną.<br>Kadras iš TV3 laidos „Aplink pasaulį su žvaigžde“.
Mindaugas nė nenutuokė, kad Paryžiuje susitiks Karoliną.<br>Kadras iš TV3 laidos „Aplink pasaulį su žvaigžde“.
Kulinaro A.Ivanausko pasiūlyti patiekalai M.Stasiulio nesužavėjo.
Kulinaro A.Ivanausko pasiūlyti patiekalai M.Stasiulio nesužavėjo.
A.Ivanauskas šou dalyviams paruošė vakarienę parke prie Eiffelio bokšto.
A.Ivanauskas šou dalyviams paruošė vakarienę parke prie Eiffelio bokšto.
M.Stasiulis: „Karolina vakarėliuose jaučiasi tarsi pas dantų gydytoją.“<br>T.Bauro nuotr.
M.Stasiulis: „Karolina vakarėliuose jaučiasi tarsi pas dantų gydytoją.“<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (6)

lrytas.lt

Aug 7, 2015, 6:28 AM, atnaujinta Oct 21, 2017, 5:20 PM

Televizijoje nuolat šmėžuojantis M.Stasiulis moka pozuoti ir prieš fotoaparatus. O štai drabužių aksesuarus kuriančiai jo žmonai Karolinai tai ne prie širdies.

„Jeigu mus fotografai užfiksuodavo kokio nors filmo pristatyme, nuotraukose atrodydavo, lyg aš už rankos tempčiau vaiką pas dantų gydytoją“, – juokėsi laidų vedėjas.

Neseniai Karolina pati pirmą kartą nusifilmavo laidoje. O filmuodamasi savo vyrui iškrėtė staigmeną.

Laidos „Aplink pasaulį su žvaigžde“ kūrėjų iššūkį priėmęs ir per 7 minutes apsisprendęs keliauti į neįvardintą šalį M.Stasiulis nė nenutuokė, kad paskui jį atvyks ir sutuoktinė.

„Turėjome eiti į „Mulenružą“, bet kadangi atvarė pati, tai eisime į muziejų“, – juokavo M.Stasiulis, kurį laidos vedėjai Alfas Ivanauskas ir Ingrida Navickaitė nuskraidino į meilės miestu vadinamą Paryžių.

Į kelionę Mindaugas vyko vienas, o laidos kūrėjai jam padarė staigmeną – prie Triumfo arkos jo laukė žmona.

Šis susitikimas labai sutrikdė laidų vedėją. Po pusvalandžio jis prisipažino, kad viską prisimena kaip per rūką. Karolina prieš susitikimą su savo vyru labai jaudinosi.

„Buvo įdomu, kaip jis reaguos. Jis ką tik man buvo skambinęs ir aš melavau, kad esu Nidoje, mėgaujuosi saule ir jūra“, – šypsojosi Karolina, prisiminusi susitikimą.

Pastarąjį kartą Paryžiuje pora lankėsi 2009 metais. Tuomet Karolina baigė komunikacijos magistro studijas ir su Mindaugu nutarė tai atšvęsti Prancūzijos sostinėje.

Prieš devynerius metus pora susipažino viename Vilniaus naktiniame klube, į kurį M.Stasiulis užėjo po renginio. Mindaugas prisiminė, kad tuomet vilkėjo baisias kelnes ir dar baisesnį megztinį.

„Pamačiau mergaitę tokiomis geromis akiplėšos akimis. Kažką jai pasakiau. O ji ėmė tyčiotis iš mano žalio vilnonio megztinio. Taip ir pradėjome bendrauti“, – pasakojo M.Stasiulis.

Prieš ketverius metus susituokusi pora vaikų kol kas neturi.

Sulaukęs pasiūlymo leistis į kelionę, M.Stasiulis skambino ne žmonai, o kolegai Sauliui Žvirgždui, su kuriuo veda laidą „M-1 ryto šou“.

„Aplink pasaulį su žvaigžde“ vedėjai A.Ivanauskas ir I.Navickaitė metė burtus, į kurį miestą – Romą ar Paryžių – jie vyks. Burtai lėmė Paryžių.

Paryžiuje M.Stasiulis su A.Ivanausku apsilankė viename maisto turguje, kuriame prekiaujama įvairių šalių patiekalais.

„Kai kurie patiekalai atrodo tarsi jau vieną kartą būtų valgyti“, – juokus laidė M.Stasiulis. Kartu su Alfu jie išbandė aštrų marokietišką maistą.

Vakarienę A.Ivanauskas surengė parke prie Eiffelio bokšto, kuris vadinamas Marso laukais.

„Namuose neturime laiko tris valandas vakarieniauti plepėdami, – pasakojo M.Stasiulis. – Nesame iš tų, kurie nuolat skambina draugams ir kviečia užsukti į svečius.

Tačiau kai svečiai apsilanko, priimame juos gražiai. Groja muzika. O svieste keptas ir česnakais pagardintas krevetes ant stalo dedame su visa keptuve.“

Koks M.Stasiulis yra namuose?

„Nesu plepys. Grįžęs po darbų būnu visiškai kitoks nei televizijos ar radijo eteryje. Esu ramus. Mėgstu žiūrėti senus lietuviškus nespalvotus filmus, kurie daugeliui turbūt įvaro liūdesį“, – vakarieniaujant Eiffelio bokšto papėdėje pasakojo Mindaugas.

Jis sakė, kad mėgsta skaityti istorines knygas, domisi Antruoju pasauliniu karu.

M.Stasiulis yra radijo stoties M-1 programų direktorius, veda radijo ir televizijos laidas, įvairius renginius.

Jis prisipažino, kad prieš juos labiausiai ir jaudinasi. Mat niekada nežino, kokia publika susirinks.

„Jei renginys savaitgalį, aš jau nuo ketvirtadienio jaudinuosi. Virpulį jaučiu tol, kol išeinu į sceną. O tada viskas nuslūgsta. Žinoma, jei „paimi“ auditoriją. Jei taip neatsitinka, košmaras gali tęstis toliau“, – pasakojo Mindaugas.

M.Stasiulis televizijoje debiutavo su savo kuriamu personažu šiauliečiu Saulėnu.

„Jis televizijoje buvo populiarus 4–5 metus ir padėjo į ekraną ateiti pačiam Mindaugui Stasiuliui“, – sakė laidų vedėjas, kuris ilgą laiką net gatvėje buvo šaukiamas Saulėnu.

Parengė Vykintė Budrytė  

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.