Geriausia dovanoti ne daiktus, o emocijas

Viena geriausių dovanų – patiriamos gražios emocijos. Reginys užpildo širdį ilgam, o brangius žmones nustebinsite išvadavę nuo galvos sukimo, kaip sutikti Naujuosius metus.

Dainininkė Nomeda Kazlaus (viduryje) Lietuvos scenoje – su Europos žvaigždėmis.
Dainininkė Nomeda Kazlaus (viduryje) Lietuvos scenoje – su Europos žvaigždėmis.
„IDW Esperanza Resort“.
„IDW Esperanza Resort“.
„Kempinski Hotel Cathedral Square“.
„Kempinski Hotel Cathedral Square“.
„Stikliuose“ – elegantiškas Naujųjų sutikimas.
„Stikliuose“ – elegantiškas Naujųjų sutikimas.
Lietuvos nacionalinis operos ir baleto teatras.<br>LNOBT archyvo (M.Raškovskio) nuotr.
Lietuvos nacionalinis operos ir baleto teatras.<br>LNOBT archyvo (M.Raškovskio) nuotr.
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

Dec 12, 2015, 8:08 AM, atnaujinta Sep 29, 2017, 10:29 PM

Gruodžio 11, 12 d. pirmą kartą Lietuvoje rengiami Montserrat Marti ir Nomedos Kazlaus dueto vakarai, kurie tikrai bus puiki dovana kiekvienam artėjančių švenčių proga.

Lietuvos nacionalinėje filharmonijoje Vilniuje vyksiančio jausmingo, nuotaikingo ir žaismingo koncerto programoje – populiariausi, garsiausi ir publikos mėgstamiausi kūriniai: arijos ir duetai iš operų, operečių bei sarsuelų (ispaniškų operečių) uvertiūros ir intermezzo.

Šią programą solistėms atlikti padės Lietuvos nacionalinis simfoninis orkestras, diriguos Ricardo Estrada.

Grakščiu baletu Naujųjų išvakarėse bus galima pasigrožėti Vilniaus restorane „Stikliai“. Šventinėje programoje numatytas baleto numeris „Farinelli“. Ji pagal G.F.Handelio operą „Rinaldo“ atliks Voicechas Žuromskas. Choreografija – baleto maestro Petro Skirmanto, o kostiumo dailininkas – Juozas Statkevičius.

Svečius į Naujuosius klasikinės muzikos melodijomis lydės nuotaikingas orkestras „Happy People“. Stojus Naujiesiems, po vidurnakčio, dainuos aistringoji Ukrainos atlikėja Ani Lorak.

Kaip visada, legendiniai „Stikliai“ rengia romantišką, prabanga alsuojančią šventę. Naujametė vakarienė bus paruošta pagal prancūzišką valgiaraštį, įvertintą pasauline „Michelin“ žvaigždute. Šampano burbuliukų šokiu taurėje kvies gėrėtis šampano namai „Laurent Perrier“.

Gruodžio 31 d., po naujametės Giacomo Puccini operos „Bohema“ premjeros, Naujuosius metus kviečiama sutikti stilingoje Lietuvos nacionalinio operos ir baleto teatro aplinkoje. Iškilmingoje vakarienėje dalyvaus ir italų menininkai – operos statytojai – su spektaklio režisiere Cristina Mazzavillani-Muti priešaky. Į Vilnių sutikti Naujųjų žada atvykti ir režisierės sutuoktinis – garsus dirigentas Riccardo Muti.

Raudonojoje fojė svečių lauks iškilminga vakarienė, gyva muzika, šokiai, staigmenos.

Venecijos karnavalas prasidės ne Italijoje, o Vilniaus viešbutyje „Kempinski Hotel Cathedral Square“. Naujųjų metų vakaro kerai svečius perkels į garsiąją Venecijos Šv.Morkaus aikštę. Karnavalo dalyvius apsups kaukės, prabangūs kostiumai, paslaptingi personažai, tad nejučia visi pasijus lyg magiškoje pasakoje. Rūko aptrauktais Venecijos kanalais svečiai bus nuplukdyti į gero skonio, geros nuotaikos ir pramogų oazę.

Elegantiškas, bet kartu ir siautulingas vakaras laukia „IDW Esperanza Resort“ viloje. Į Naujuosius čia bus įžengiama smagiu kabareto ritmu – pasirodys „Vilniaus baleto“ kabareto šokėjai, padovanosiantys ir siautulingą kankaną. Džiaugsmo įlies dainininkė Girmantė su grupe, surengsianti gyvos muzikos koncertą. „IDW Esperanza Resort“ restorano meistrai patieks gurmanišką penkių patiekalų vakarienę.

Šventę vainikuos įspūdingi fejerverkai ir naktį besitęsiantys žavingi šokiai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.