Po Vitalijaus Cololo skandalo, pristatytas serialas „Nuovada“

Ketvirtadienio vakarą Vilniuje pristatytas komiškas TV3 serialas „Nuovada“, kuris eteryje pasirodys jau vasario 1 dieną. Iki šiol Lietuvos televizijose tokio žanro dar nebuvo – tai komiška drama apie policijos gyvenimą. Serialo kūrėjai Lietuvos garsenybes sukvietė pamatyti pirmąją seriją.  

Pristatytas serialas „Nuovada“.
Pristatytas serialas „Nuovada“.
Pristatytas serialas „Nuovada“.
Pristatytas serialas „Nuovada“.
Pristatytas serialas „Nuovada“.<br>Tibor Galamb nuotr.
Pristatytas serialas „Nuovada“.<br>Tibor Galamb nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jan 21, 2016, 7:42 PM, atnaujinta Jun 10, 2017, 12:47 PM

Prodiuserių kompanija „Videometra“ į Vilniuje įsikūrusią vyninę „Wine box“ sukvietė serialo kūrybinę komandą, žymius televizijos ir Lietuvos kino bei teatro aktorius bei žiniasklaidos atstovus ir suteikė išskirtinę progą pamatyti ir įvertinti pirmąją serialo „Nuovada“ seriją.   Pamatyti pirmosios serijos atvyko Darius Auželis, Žemyna Ašmontaitė, Vidmantas Fijalkauskas, Povilas Laurinkus, serialo scenarijaus autoriai Edvinas Kalėda ir Daiva Vaitkevičiūtė, prodiuseris Rimvydas Martinaitis, režisierius Justinas Krisiūnas, Sigitas Račkys, Darius Auželis, Vitalijus Cololo, Rolandas Skaisgirys, Vaida Skaisgirė ir kiti.

Vakarėlyje apsilankė ir TV3 kūrybos vadovas Arvydas Rimas bei TV3 Latvija programų direktorės Inguna Sarmole ir Zane Olina.   „Noriu labai padėkoti aktoriams, kurie brenda per sniegą ir per lietų. Jie visi gavo nelengvą, bet gana skanų „šmotą“ teksto, kurį reikia perkelti į ekranus“, – visiems susirinkusiems dėkojo serialo prodiuseris Rimvydas Martinaitis.

Viena iš serialo scenarisčių Daiva Vaitkevičiūtė intrigavo, kad tokio moteriško atvirumo nebuvo nei viename lietuviškame seriale, o serialo režisierius Justinas Krisiūnas žadėjo, kad šis serialas parodys, kad policininkas yra tikras žmogus.

 “Nuovada“ – tai serialas apie tris kriminalistus, kurie yra ne tik kolegos, bet ir tikri draugai. Tikrais profesionalais mėginantys tapti policininkai nuolat susimauna, o nesėkmės skaudžiai atsiliepia ne tik santykiuose su kolegomis, bet ir su artimaisiais.

Tris kriminalistus įkūnys gerai visiems pažįstami aktoriai – Darius Auželis, Vidmantas Fijalkauskas ir Povilas Laurinkus. Seriale vaidmenis kurs tokie profesionalai, kaip Arūnas Storpirštis, Vitalija Mockevičiūtė, Agnė Gregorauskaitė, po ilgos pertraukos į televiziją grįžusi Žemyna Ašmontaitė ir kiti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.