Valentino savaitgalis su „Radistais“ – nuo Vilniaus iki Palangos

Visiems seniai žinoma tiesa, kad meilės per daug nebūna. Kaip ir progų ją švęsti. Todėl populiariausias sostinės naktinis klubas „Exit Vilnius“ ir įsimintiniausių vakarėlių vieta pajūryje „Exit vasaros rezidencija“ kviečia aistringiausią metų savaitgalį padaryti įsimintiniausiu kartu su „Radistais“.

„Exit vasaros rezidencija“ kviečia aistringiausią metų savaitgalį padaryti įsimintiniausiu kartu su „Radistais“.
„Exit vasaros rezidencija“ kviečia aistringiausią metų savaitgalį padaryti įsimintiniausiu kartu su „Radistais“.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 9, 2016, 1:24 PM, atnaujinta Jun 8, 2017, 5:02 PM

Šventinė penktadienio naktis prasideda kartu su populiariausiais Lietuvos didžėjais „Radistais“, kurie antraisiais namais jau daugelį vasarų vadina Palangą, o naktimis – „Exit vasaros rezidenciją“. Po atostogų Brazilijoje tiesiai į „Exit Vilnius“ grįžtantis Dj Jovani dalinsis Rio de Žaneiro karnavalo energija ir jūsų pamėgtais kūriniais.

Proga neeilinė, tad penktadieno vakarą prie pulto stos ir klubo rezidentas Roxtr. Nors jis ir merginų numylėtinis, bet vienas, tad beveik visi šansai – tavo. Niekam ne paslaptis, kad gražuolių „Exit Vilnius“ niekada netrūksta.

Kaip ir netrūksta energijos ypatingoms progoms paminėti. Todėl šeštadienį su visa kompanija keliamės į pajūrį. Specialiai Naujųjų metų sutikimui atidaryta „Exit vasaros rezidencija“ pranoko visų lūkesčius ir lankytojai prašoko net iki 6 val. ryto. Tad itin sėkmingai pradėtas naujas vakarėlių sezonas Palangoje tęsia geriausias tradicijas ir laukia išskirtiniam vakarui nepriekaištingai pasiruošusiame klube.

Pirmą kartą lankomiausias pajūrio klubas „Exit vasaros rezidencija“ atveria duris Valentino dieną ir yra pasiruošęs romantiškiausiai metų nakčiai visais 200 procentų. Nuo tavo klausomiausių kūrinių iki lanksčiausių šokėjų. Nuo specialiųjų efektų iki skaniausių kokteilių. Nuo vidurnak io iki oficialaus Meilės dienos ryto.

„Palangos viešbučiuose ir polisio namuose lieka vis mažiau laisvų vietų, prognozuojamas Lietuvos suvažiavimas, todėl naujoms pažintims klube – geresnių progų nebūna“, – neabejoja vakarėlio organizatoriai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.