Neringoje – didelis sporto ir aktyvaus laisvalaikio festivalis

Paskutinį gegužės savaitgalį Neringos miestas taps tikra Lietuvos sveikos gyvensenos ir aktyvaus laisvalaikio sostine – čia pirmą kartą bus rengiamas didžiausias šalyje sporto ir aktyvios gyvensenos festivalis „Sveika, Neringa!“. Tris dienas vyksiantis festivalis tuo pačiu atidarys ir Neringos vasaros sezoną.

Festivalio svečius linksmins ir populiarieji Radistai.<br>T.Bauro nuotr.
Festivalio svečius linksmins ir populiarieji Radistai.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 5, 2016, 11:19 AM, atnaujinta May 30, 2017, 11:20 AM

Festivalio metu bus rengiamos tokios rungtys ir renginiai kaip triatlonas, 5 ir 10 kilometrų bėgimas, teniso turnyras „Nida Open“, jėgos aitvarų, irklenčių varžybos bei jachtų regata Kuršių Mariose, šeimos bus kviečiamos susirungti krepšinio, futbolo bei paplūdimio tinklinio turnyruose.

Nidos oro uosto teritorijoje festivalio dalyvius vilios vėjaračiai, parasparnių pasirodymas, o TV bei radijo laidų vedėjai – radistai Jonas Nainys ir Rolandas Mackevičius – kvies šeimas į masines diskotekas. Masines rytines ir vakarines treniruotes ves profesionalūs „Nike“ treneriai, festivalio dalyviai taip pat bus kviečiami į orientacines varžybas, vaikams bus rengiamas specialus bėgimas bei įvairios kitos pramogos.

„Sporto šventės visur sutraukia vis daugiau aktyvių, besišypsančių, motyvuotų ir savo sveikata besirūpinančių žmonių. Tokioje harmoningoje aplinkoje kaip Neringa visi šie žmonės bus dar laimingesni – o mes tokiais svečiais irgi be galo džiaugiamės“, – kalbėjo Neringos miesto meras Darius Jasaitis.

„Visi žinome, kad sporto mylėtojams oras yra nesvarbus, tad dėl šito punkto Neringos savivaldybė gali kiek atsipūsti, – nusijuokė D. Jasaitis. – Tačiau mes tikrai pasiūlysime visiems festivalio dalyviams pačias geriausias sąlygas poilsiui ir atsigavimui po tokio aktyvaus laisvalaikio praleidimo“.

Planuojama, kad didžiausias Lietuvoje aktyvios gyvensenos ir sporto festivalis „Sveika, Neringa!“ taps tradiciniu, ir kasmet atidarys Neringos vasaros sezoną paskutinį gegužės savaitgalį. „Noriu nuoširdžiai pakviesti visus sporto ir aktyvaus laisvalaikio entuziastus į puikią šeimos ir draugų sporto šventę su daugybe galimybių ir rungčių.

Esu tikras, kad tokiai šventei geresnės vietos nei Neringoje – prie jūros ir pačiame gryniausiame ore – nėra visoje Europoje, nekalbant apie Lietuvą“, – kalbėjo Neringos meras D.Jasaitis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.