Naktinio klubo „Pantera“ pozicija: „Savo nuomonę pasilikite sau“

Vienas populiariausių šalies naktinių klubų „Pantera“ Vilniuje pirmasis viešai išreiškė savo poziciją dėl įžeidžiančių komentarų „Facebook“ ir ragina žmones kultūringai išsakyti savo nuomonę virtualioje erdvėje. Negalintiems to padaryti bus taikomos atitinkamos sankcijos.

Klubo „Pantera“ nuotraukų galerijos labai laukiamos.<br>Klubo „Pantera“ nuotr.
Klubo „Pantera“ nuotraukų galerijos labai laukiamos.<br>Klubo „Pantera“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-04-12 14:10, atnaujinta 2017-05-29 11:13

„Klubas „Pantera“ atkreipia dėmesį į komentarų kultūrą ir siūlo vengti pašaipių, diskriminuojančių ar kitaip žeidžiančių komentarų. Jeigu neturite nieko gražaus pasakyti, siūlome savo nuomonę pasilaikyti sau. Įžeidžiančių komentarų autoriai yra ir bus blokuojami. Kviečiame dalintis įspūdžiais ir komplimentais – taip smagiau bus versti galeriją bei fotografuotis populiariausiame Vilniaus kokteilių klube. Ačiū!“

Šiuo viešu prašymu klubas pasidalijo savo „Facebook“ paskyroje primindamas, kad netoleruoja pašaipių komentarų, o klubo lankytojų apranga, makiažas ar elgesys yra tik pačių lankytojų, o ne komentatorių reikalas, ir jie turi teisę būti savimi, kol tai nežeidžia aplinkinių.

„Klube „Pantera“ kiekvieną savaitgalį apsilanko ne vienas tūkstantis svečių, todėl būdami viena lankomiausių vietų Vilniuje jaučiame pareigą ne tik pasirūpinti savo svečių komfortu klube, bet ir apsaugoti juos nuo pagarbos ar elementarios kultūros stokojančių komentarų, – teigia klubo „Pantera“ atstovai. – Ir nors dauguma išsakytų minčių yra pozityvios, kartais žmonės nesusilaiko nuo pašaipių pasiūlymų droviau apsirengti ar kukliau elgtis, pasitaiko ir įžeidžiančių komentarų dėl kilmės ar rasės skirtumų.“

Per penkerius metus „Panteros“ galerijos tapo itin laukiamos. Jose pozuoja gražiausi miesto gyventojai bei specialiai į klubą praleisti laiko atvykstantys svečiai iš užsienio. Joms dirba talentingiausi Vilniaus klubų fotografai, o kiekvienos galerijos žiūrimumas siekia iki 70 tūkst. lankytojų. Tai rekordiniai skaičiai klubų komunikacijoje ne tik Lietuvoje, bet ir pasaulio mastu. Tai ir didžiulė atsakomybė, todėl klubui itin svarbu išlaikyti europinį lygį, užtikrinantį lankytojams maksimaliai gerą laiką tiek jį leidžiant klube, tiek „Facebook“ nuotraukų galerijose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.