Žmones pašiurpino seserijos video: „Jos atvėrė pragaro vartus“

Kiekviename JAV universitete veikia įvairios seserijos ir brolijos, suburiančios panašius pomėgius turinčius studentus. Kai kurios brolijos ir seserijos turi tokias gilias tradicijas, kad joms priklauso po kelias vienos šeimos kartas. Tačiau įstoti į tokias studentų organizacijas trokšta toli gražu ne visi studentai. Ir dabar galima suprasti, kodėl.

Stop kadras
Stop kadras
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 18, 2016, 10:01 PM, atnaujinta May 15, 2017, 12:22 PM

Teksaso universiteto seserija „Alpha Delta Pi“ paviešino vaizdo įrašą, kuriuo kviečia pirmakurses įstoti į jų seseriją. Iš pradžių video pasirodo trys merginos, kurios prisistačiusios choru pareiškia, jog naujokų laukė visą vasarą. Po šio pasveikinimo merginos pravėrė savo seserijos būsto duris.

O už durų laukė būrys seserijos narių. Jos visos sugulusios piramide spiegė, skandavo ir plojo. Įrašytas vaizdelis panašesnis į ištrauką iš siaubo filmo, nei draugiško ir linksmo studentų vaizdo klipo. Beje, juo „Twitter“ tinkle pasidalinta jau daugiau nei 40 tūkst. kartų.

Vos išvydę vaizdo klipą internautai pradėjo juokauti, kad šios merginos „atvėrė pragaro vartus“.

„Kai manęs paklaus, ar ketinu prisijungti prie kokios nors seserijos, aš parodysiu šį vaizdo įrašą. Atsakymas aiškus“, – tikino kita internautė.

Jie taip pat pastebėjo, kad vaizdo klipe nufilmuotos vien baltaodės merginos. Vis dėlto Teksaso universitetas kratosi kaltinimų rasizmu. Jie tikina, kad universitete yra skatinama tautų įvairovė. Be to, universitetas neturi teisės vadovauti studentų organizacijoms, ką į jas priimti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.