10 įdomių faktų apie naująjį „Siemens“ arenos sezoną

Svarbia Lietuvos teniso rinktinės kova Daviso taurės turnyre šį savaitgalį prasideda 2016-2017 m. renginių sezonas „Siemens“ arenoje. Tryliktus metus lankytojus pakviesianti arena velnio tuzino nesibaido ir supažindina su dešimčia šiųmetinių naujovių, faktų ir įdomybių.

Eltonas Johnas bus vyriausias „Siemens“ arenoje šį sezoną koncertuosiantis atlikėjas.<br>AP nuotr.
Eltonas Johnas bus vyriausias „Siemens“ arenoje šį sezoną koncertuosiantis atlikėjas.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 16, 2016, 12:09 PM, atnaujinta May 12, 2017, 10:29 PM

1. Krepšinio kovos „Siemens“ arenoje šiemet prasidės itin anksti. Jau spalio 8-ąją įvyks pirmoji, ypatingo dėmesio sulaukianti „Lietuvos ryto“ ir „Žalgirio“ akistata. „Lietuvos rytas“ arenoje žais ir Europos taurės rungtynes. Pirmosios numatytos spalio 19 d., kai į svečius atvyks „Volgograd“ komanda.

2. Į „Siemens“ areną sugrįžta rankinis. Lietuvos rankinio rinktinė lapkričio 6 d. čia žais atrankos rungtynes į 2018 metais vyksiantį „,EHF EURO 2018 Croatia“’ Europos čempionatą.  Pirmasis susitikimas – su viena stipriausių Europoje Norvegijos rinktine, kitas – su Belgijos rankinio atstovais 2017 m. gegužę.

3. Pirmą kartą arenoje šokinės žirgai. Tik ant jų nesėdės raiteliai – žirgai šuoliuos šachmatų lentomis. Spalio 9 d. įvyks tarptautinis žaibo šachmatų turnyras „Admiral CUP 2016“. Net 64 turnyro dalyviai išsidalins 25 tūkstančių eurų prizinį fondą.

4. Inovatyvūs ir įdomūs – naujieji arenos partneriai „Knock Knock“ malšins lankytojų alkį ir troškulį. Giedriaus Masalskio vadovaujama bendrovė nuo šio sezono pradžios aptarnaus 10 arenos barų. Sporto sirgaliaus ar muzikos gerbėjo rinkiniuose atsiras madingieji mėsainiai su plėšyta kiauliena, troškintais jaučio žandais ar veganiškais kukuliais. 5. Naujiena! Charizmatiškasis akordeonistas Martynas Levickis gruodžio 29 d. „Siemens“ arenoje surengs koncertą su orkestru „Classic Live Show“.

6. Atnaujinta arenos interneto svetainė suteikia papildomų galimybių tiems, kurie vertina išskirtinumą. Svetainėje galima pamatyti, kaip atrodo arenos aikštelė iš visų 11 ložių ir jas užsisakyti pageidaujamam renginiui. O VIP ložių turėtojai nuo šiol gali iš anksto suformuoti maisto užsakymą interaktyviai.

7. Šių metų BMW klubo atidaryme smagiai skambėjo Jurgio Didžiulio atliekami kūriniai, ir tokių siurprizų bus daugiau. Tribūnos taip pat pasipuošė – buvo nudažyti praėjimai tarp kėdžių. Beje, jeigu kas nors panorėtų apeiti visas BMW klubui priklausančias eiles, sukartų tokį patį atstumą kaip eidami nuo Seimo rūmų iki Gedimino bokšto.

8. Jauniausias arenoje koncertuosiantis atlikėjas bus reperis Lilas iš dueto „Lilas ir Innomine“. Vyriausias – Eltonas Johnas, kuriam šiemet suėjo 69 metai.

9. Visoje šalyje matomi teigiami maisto kultūros pokyčiai atsispindės ir visuose arenos baruose. Beigeliai su mocarela ar lašiša, lengvos salotos su kepta vištiena ir duonos traškučiais, italų itin mėgstamas greitas užkandis iš ryžių aranchini, ispaniškos churro – net ir gurmanams arenoje netruks naujų atradimų.

10. Arenoje vis dažniau įvyksta keisti ir įdomūs dalykai. Pavyzdžiui, imtynininkas kaunasi su automobilio sėdyne. Tai galima pamatyti tarptautinėje „Ford“ reklamoje, kuri buvo filmuojama arenoje. Vien per kelias rugsėjo dienas čia reklamos klipus filmavo atlikėjai Martynas Levickis, Merūnas bei lapkritį pokštais žudyti žadantys Mantas Stonkus ir Mantas Katleris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.