Internete plinta vaizdo įrašas: Selas – būsimas finansų ministras?

Feisbuke – iki ašarų juokingas vaizdo įrašas, kuriame skandalingasis dainininkas Egidijus Dragūnas-Selas kalba apie politiką. Negana to, vaizdo siužete Egidijus apibūdintas, kaip būsimas LR finansų ministras.

Egidijus Dragūnas vaidins „Zero III“ filme.
Egidijus Dragūnas vaidins „Zero III“ filme.
Egidijus Dragūnas vaidins „Zero III“ filme.
Egidijus Dragūnas vaidins „Zero III“ filme.
Egidijus Dragūnas vaidins „Zero III“ filme.
Egidijus Dragūnas vaidins „Zero III“ filme.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Oct 28, 2016, 11:32 AM, atnaujinta May 10, 2017, 1:32 AM

„Sklinda gandai, kad Egidijus Dragūnas gavo du pasiūlymus. Vieną – iš garsaus lietuvių režisieriaus filmuotis trečioje garsaus filmo dalyje, kitą – užimti aukštą politinį postą“, – prie vaizdo įrašo prirašė komiško filmo „Zero III“ kūrėjų komanda.

Vaizdo įraše pasigirsta tokie Selo žodžiai:

„Skambino ir Karbauskis, ir Skvernelis. Pasiūlė tikrai atsakingą postą – finansų ministro. Aš tikrai sutiksiu, nes pinigai man patinka. Daug pinigų man patinka. Reformos? PVM naikinsime iš viso. Mokesčius naikinsim. Mokesčių inspekcijos viršininkas... Jam lėks galva pirmam. Žodžiu, laisvė“, – dėstė Selas.

Toks vaizdo įrašas sulaukė daugybės žmonių dėmesio. Pasirodo, filme vaidins ir grupės „Sel“ lyderis, kuris iki ašarų prajuokins žiūrovus.

Prieš kelias savaites filmo režisierius Emilis Vėlyvis filmo detales atskleidė „Lietuvos rytui“.

Pirmiausia – tai nebus „Zero II“ istorijos tęsinys. Filme vaidina nemažai aktorių iš „Zero II“ – Inga Jankauskaitė, Ramūnas Rudokas, Kęstutis Jakštas ir kiti.

„Tačiau yra tik vienas, kurio vaidmuo – toks pat kaip anksčiau. Visi kiti pasirodys visiškai nauju amplua“, – pasakojo E.Vėlyvis.

Ankstesnę „Zero“ dalį jis vadina filmu apie nusikaltėlių ir pramogų pasaulį, o šįkart režisieriaus dėmesio centre – politika.

E.Vėlyvis apie naują „Zero“ dalį svarstė dar prieš porą metų, tačiau galutinai ją kurti apsisprendė prieš keletą mėnesių.

„Čia ne paslaptis – įkvėpė politinės aktualijos. Ieškoti temų tikrai toli nereikėjo. Atvirkščiai, visų šių metų politinių peripetijų į pusantros valandos kino filmą net sukišti neįmanoma.

Filme yra kelios siužeto linijos, bet viena jų tikrai susijusi su politika, teisėsauga, žiniasklaida. Filmavimo aikštelėje juokaujame, kad norime sukurti filmą, kurį būtų galima rodyti prieš kiekvienus rinkimus“, – dėstė režisierius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.