Klivlando „Cavaliers“ ir Michelle Obama prisijungė prie manekenų iššūkio

Ledinio vandens kibiro iššūkio mada jau toli praeityje. Šiandieninė manija – manekenų iššūkis, kai reikia nusifilmuoti sustingus kuo įdomesnėmis aplinkybėmis.

Michelle Obama ir LeBronas Jamesas.
Michelle Obama ir LeBronas Jamesas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-11-19 08:50, atnaujinta 2017-04-17 13:53

Šiai madai pasidavė ir pirmoji JAV ponia Michelle Obama. Ji nusifilmavo kartu su Klivlando „Cavaliers“ krepšinio komanda Baltuosiuose rūmuose.

M.Obama sustingo tokioje pozoje, tarytum darytųsi asmenukę su krepšininku LeBronu Jamesu.

Tiesa, M.Obama ir krepšininkai nėra pirmosios garsenybės prisijungusios prie manekenų iššūkio. Štai futbolininkas Cristiano Ronaldo kartu su Portugalijos rinktine „sustingo“ persirengimo kambaryje, o dainininkė Adele – bare, o popprincesė Britney Spears – šokių salėje.

Bene labiausiai nustebinęs manekeno iššūkio vaizdelis – tai modelio Blac Chynos ir Robo Kardashiano įrašas. Jie nusifilmavo ligoninėje, prieš pat Blac Chynos gimdymą.

Manekeno iššūkis išpopuliarėjo socialiniuose tinkluose žaibiškai ir netikėtai. Jo pradininkai – moksleiviai iš JAV. Klasės draugai nusifilmavo per pertrauką užsilipę ant suolų. Jie stovėjo sustingę, tarytum manekenai.

Vaizdo įrašas sulaukė didelio susidomėjimo, o netrukus tapo virusiniu žaidimu, siekiant sukurti kuo įspūdingesnį manekeno iššūkio išpildymą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: impact Investments and nlocking Growth