Turtingas britų jaunimas kupiūromis šluostosi užpakalius ir siūlo šaudyti varguolius

Turtingas britų jaunimas demonstruoja prabangą ir tyčiojasi iš „varguolių“.
Turtingas britų jaunimas demonstruoja prabangą ir tyčiojasi iš „varguolių“.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 2, 2016, 8:58 PM, atnaujinta Feb 10, 2018, 1:04 AM

Prabangiu šampanu plaunamas automobilis, dėl smagumo sudeginami dizainerio batai ir 20 svarų kupiūros vietoje tualetinio popieriaus – tokia turtingo Jungtinės Karalystės jaunimo kasdienybė. Na, bent jau jie nori, kad visi manytų, jog ji taip atrodo.

Visi jaunuolių paklydimai, švaistymaisi pinigais ir vidutiniokų pažeminimo kampanijos Socialiniuose tinkluose sulaukia sunkiai suvokiamo populiarumo. „Facebooke“ egzistuoja paskyra „What Private School Students Snapchat“, kurioje dalijamasi privačių Jungtinės Karalystės mokyklų auklėtinių nuotraukomis.

Privilegijuoti paaugliai dalijasi prabangių alkoholinių gėrimų nuotraukomis, puikuojasi sraigtasparniais ir greitais automobiliais. Kuo brangesnis daiktas nuotraukoje, tuo geriau.

Žinoma, dėmesį galima pelnyti ir žeminant vargetas, varguolius ar tiesiog prasčiokus. Nėra didelio skirtumo, kaip tai lietuviškai pavadinsime, angliškai tai tiesiog „peasant“. O varguoliais šiems jaunuoliai yra visi, neturintys „Rollex“ laikrodžio ant rankos ir neskalaujantys tualeto vandeniu, kurio litras kainuoja nuo 4 iki 6 eurų.

Iš šių varguolių auksinis Jungtinės Karalystės jaunimas tyčiojasi taip, kaip išmano. Net juokaudami siūlo eiti į prasčiokų medžioklę ar tiesiog iššaudyti valstybinių mokyklų mokinius.

Tokie turtuolių kvailiojimai sulaukia daug palaikymo internete. Naujienas apie juos aktyviai seka tie patys auksinio jaunimo žeminami varguoliai. Minėta paskyra feisbuke turi daugiau nei 186 tūkst. sekėjų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.