VRA akcijoje „Dalinkimės gerumu!“ dalyvaus ir įžymūs žmonės

Metų ratas apsisuko ir štai mes vėl susiduriame su stebuklinguoju žiemos laikotarpiu. Sniegui užklojus žemę, pasineriame į vidinį pasaulį, kur ieškome tylos ir ramybės. Šiuo susikaupimo ir apmąstymų metu, pagalvokime, ką kiekvienas galime duoti pasauliui savo buvimu, kaip galime pasirūpinti kitais ir kaip siekiame švarių minčių.

VRA jau keletą metų vaikų globos namų auklėtiniams yra tarsi antri namai.
VRA jau keletą metų vaikų globos namų auklėtiniams yra tarsi antri namai.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-12-05 16:11, atnaujinta 2018-02-10 00:32

Vilniaus regbio akademijos (VRA) kolektyvas gruodžio 6 dieną, antradienį, 18 valandą, „Crowne Plaza“ viešbutyje organizuoja jau ketvirtąją Kalėdinę gerumo akciją, skirta vaikams iš Antakalnio, Minties, Gilės ir Žolyno globos namų. Bus kuriamas tikras Kalėdų stebuklas, kurio vaikai laukia visa širdimi. Renginyje koncertuos grupė „Sirenos“, dainininkai Mindaugas Mickevičius – Mino bei Marius Jampolskis, šoks VRA šokėjos, savo pasirodymą atliks iliuzionistas Rokas Bernatonis, šventinę nuotaiką kurs ir vaikams dovanas įteiks Kalėdų senelis Domas.

Sveikinimo kalbas sakys Seimo nariai – olimpinis čempionas Virgilijus Alekna ir Jungtinės Karalystės lietuvių bendruomenės atstovas Žygimantas Pavilionis. Taip pat šventėje dalyvaus „TV Pagalbos“ žvaigždė Rūta Filejeva.

VRA jau keletą metų vaikų globos namų auklėtiniams yra tarsi antri namai. Keliasdešimt mergaičių ir berniukų, atkakliai žaidžiantys regbį ir trokštantys užplūstančias, kartais liūdnas, mintis iškrauti regbio aikštelėje, nuoširdžiai laukia šios šventės ir jau rudenį pradeda rašyti laiškus Kalėdų seneliui, prašydami materialių dovanų, o VRA su rėmėjų ir draugų pagalba stengiasi šias išpildyti vaikų svajones. VRA gerumo akcija ypač vaikams svarbi šiuo, artėjančiu jaukumo laikotarpiu, kai reikalingiausi dalykai yra šiluma ir meilė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.