Šokėjų gimtadienį palydėjo mistika

Šokių studijos „Asorti“ vadovė Vaida Vaičiulytė sukvietė studijos bičiulius į Vilniaus Kamerinį teatrą, kur buvo minimas penktasis „Asorti“ gimtadienis. Jaukų ir apsnigtą sekmadienio vakarą magišką atmosferą kūrė muzika ir iliuzionisto pasirodymas.

Renginio akimirka.
Renginio akimirka.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 12, 2016, 2:12 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 11:06 PM

Vakaro šokėjos persirengė aibę kartų, imituodamos skirtingų šalių šokių interpretacijas. Per ilgus metus išpuoselėti judesiai užbūrė žiūrovus. Mažosios šokėjos džiugino tėvelius ir žiūrovus savo kruopščiai paruoštais pasirodymais.

Renginio metu bendrą projektą pristatė perkusininkas „Dony drums“ ir „Asorti“ šokėjos. Jie sukūrė nuostabią būgnų ir šokio kompoziciją.

Vakaro melodingus garsus kūrė saksofonistas Žygimantas Skvarčevski, pakerėjęs visus savo variacijomis interpretuojant žinomus kūrinius. Užburiančiu pasirodymu stebino dvi jaunos smuikininkės – „L ir K duo“.

Vakarą palydėjo tradiciškai iš Latvijos atkeliavęs šokėjų draugas iliuzionistas „EMMAGIC“. Iliuzionisto pasirodymas įtraukė ir didelius ir mažus. Interaktyvi magija, subtilus humoras privertė nusišypsoti nė vieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.