„Radistai“ kviečia į pirmąkart Lietuvoje vykstančią „Red Bull Jump & Freeze“ beprotybę

Yra dviejų tipų žmonės – nurauti bepročiai ir žiūrovai. Pirmieji veikia įdomius dalykus, antriesiems... antriesiems belieka stebėti pirmuosius. Tik progų, kur pirmieji galėtų pasireikšti prieš antruosius nėra daug. Tačiau šią bėdą išspręs vasario 4-ąją vyksiantis „Red Bull Jump & Freeze“. Fiesta, kurios metu bepročiai savo sukonstruotomis transporto priemonėmis leisis nuo Liepkalnio kalno ir pašokę nuo tramplyno kelionę užbaigs baseine. O kadangi „Radistai“ labiau prie bepročių, nei prie žiūrovų – atsirado ir jų kvietimas šiame renginyje sudalyvauti.

Beprotiškos linksmybės.<br>Organizatorių nuotr.
Beprotiškos linksmybės.<br>Organizatorių nuotr.
Beprotiškos linksmybės.<br>Organizatorių nuotr.
Beprotiškos linksmybės.<br>Organizatorių nuotr.
Beprotiškos linksmybės.<br>Organizatorių nuotr.
Beprotiškos linksmybės.<br>Organizatorių nuotr.
Beprotiškos linksmybės.<br>Organizatorių nuotr.
Beprotiškos linksmybės.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Jan 9, 2017, 12:34 PM, atnaujinta Apr 12, 2017, 12:56 PM

Sunku pasakyti, kada pirmasis beprotis nučiuožė nuo kalno savo sukonstruotomis rogutėmis. Sunku pasakyti ir kokios tai buvo rogutės. Ir ar tai buvo rogutės. Ir ar tada jau buvo baseinas. Bet neabejotinas yra faktas, kad viskas išaugo iki renginio su žiūrovais, teisėjais, didžėjais ir visais kitais rimto festivalio aspektais. „Red Bull Jump & Freeze“ jau keletą metų vyksta Kazachstane, Gruzijoje, Ukrainoje, Turkijoje, Rusijoje, Libane ir Estijoje. O dabar vyks ir Lietuvoje.

„Lietuvoje esame organizavę panašų renginį – „Tauras Venture“. Čia buvo ir kostiumų, ir sniego, ir baseinas. Tačiau renginys buvo kiek rimtesnis – visi dalyviai buvo pažengę snieglentininkai, teisėjai daugiau dėmesio skyrė triukams, nei aprangai. Šįkart svarbiausia – transporto priemonė ir skrydis. Ir jokia ekstremalių sporto šakų patirtis nėra būtina. Norint sudalyvauti užtenka noro. Ir drąsos sušlapti. Ir registracijos. Ir savadarbės transporto priemonės“, – kuklius reikalavimus dalyviams vardijo „Red Bull“ atstovai.

Į šį renginį galima patekti dviem būdais. Žiūrovams – pasiimti termosą, kamerą, draugų ir tiesiog ateiti. Bepročiams, na, jiems tereikia pasekti šia penkių žingsnių programa:

1. Sulaukti 18 arba daugiau metų. 2. Nuspręsti keliese dalyvaus – komandoje gali būti 1-3 žmonės. 3. Užsiregistruoti info@lt.redbull.com, nusiunčiant komandos pavadinimą ir aprašymą. 4. Pasigaminti geriausią transporto priemonę. 5. Vasario 4 dieną atvykus į Liepkalnį, nusileisti nuo kalno ir išsimaudyti šlovėje.

Kadangi visi supranta, jog žiemą šokti į atvirą baseiną – iššūkis yra nemažas, dalyvius padrąsins PUMA, SALT bei BOARDSPORTS dovanos ir didysis prizas – kelionė visai komandai į „Red Bull X Fighters“ finalą Madride. O kad tarp komandų pasirodymų neliūdėtų ir žiūrovai, renginį ves „Radistai“, o šildančia muzika pasirūpins Mamania. Beje, dalyvius šildys ne tik muzika, o ir karšto vandens kubilai, tad bijantys sušalti – gali nebebijoti.

Taigi, kuriam žmonių tipui jūs priklausote? Jei nežinote, paaiškės vasario 4-ąją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.