„FiDi“ šventė: daugybė pramogų ir audringas vakarėlis

„Vienas fizikas kartą pasakė: „Davė Dievas svarkę, duos ir bulgarkę„. Šiuo šūkiu vadovaudamasi jau 49 – tą kartą fiziko Diena – „FiDi“ nudažo Vilniaus miesto dangų 550 nanometrų bangos ilgiu. Fizikų šventė vyks balandžio 1-ąją.

„FiDi“ šventė: daugybė pramogų ir audringas vakarėlis.<br>Organizatorių nuotr.
„FiDi“ šventė: daugybė pramogų ir audringas vakarėlis.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 31, 2017, 12:39 PM, atnaujinta Apr 6, 2017, 8:08 PM

Kiekviena „FiDi“ šventė būna skirtinga, širdžiai be proto miela ir reikalaujanti mažiausiai 336 valandų nemigos, tad nesvarbu ar tu – smuikininkas, grikių ūkio savininkas, ar Vilniaus miesto meras – per „FiDi 49“ tikrai rasi kaip save nudžiugintï“,- sakė renginio organizatoriai.

Vienos dienos festivalis prasideda 10 val. Saulėtekio al. 9 vyksiančiame „Fizlende“. Tai per naktį fizikų grublėtų rankų nuo nulio iškeltas atrakcionų miestelis. Renginio organizatoriai sako, kad susirinkusieji šventėje galės išbandyti savo taiklumą iš lanko šaudant strėles, tiesa, šaudysite ne jūs, o jūsų valdomas robotas profesionalas. Jei dar nėra tekę ore apsisukti 360 laipsnių kampu, galimybę tai padaryti jums suteiks tik „Fizlende“ esančios tokios sūpynės. Taip pat čia bus kartingų, radijo bangomis valdomų riedlenčių, porolonų jūra, gyvos muzikos koncertas, įvairūs prizai ir tai dar ne pabaiga, nes „Fizlendo“ pramogų riba artėja į begalybę.

Tolumoje 15 val. jau galėsite girdėti skardų „FiDi“ simbolio Dino Zauro riaumojimą, kviečiantį visus į Eiseną, kurios pradžia „Fizlendas“, pabaiga – Filologijos fakultetas. Į tikslą žygiuojančiai baltomis vėliavomis ginkluotai miniai sustoti neleis ant važiuojančios scenos grojanti grupė. Taip pat visos eisenos metu svečiai iš kitų fakultetų puoš ir ruoš Diną Zaurą kovai dėl filologės širdies.

19 val. prasidės „FiDi 49“ vakarinė dalis, kuri primins fesativalį. Vakarėlis vyks menų fabrike „Loftas“ (Švitrigailos g. 29). „Prie dviejų gyvo garso scenų plaukus galėsite pasileisti pagal Mesijaus, „Z on A“, „Arklio Galios“, Gyčio Ambrazevičiaus ir grupės „Roadkill“, „Islandijos plento moterų“ bei kitų atlikėjų muziką. Viena iš scenų koncerto metu transformuosis į „Play4n4“ sceną, tapsianti idealiu pasirinkimu Techno stiliaus muzikos gerbėjams“,- sako renginio organizatoriai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: nusipelniusių Lietuvos medikų apdovanojimai 2024