Unikalų parką 6 dienas drebins pirmasis Lietuvoje hipių festivalis

Rugpjūčio 15 – 20 dienomis atstatytoje Grybų dvaro parko teritorijoje vyks nudizmo, laisvės ir meilės nestokojantis tarptautinis festivalis „Magick Gathering“, atgaivinsiantis šešiasdešimtųjų hipių dvasią.

 Pirmą kartą vykstančiame renginyje pasirodys daugiau nei 30 muzikinių grupių.
 Pirmą kartą vykstančiame renginyje pasirodys daugiau nei 30 muzikinių grupių.
 Festivalis vyks Grybų dvaro parko teritorijoje.
 Festivalis vyks Grybų dvaro parko teritorijoje.
 Nestandartinė festivalio reklama.
 Nestandartinė festivalio reklama.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Aug 7, 2017, 2:36 PM

Pirmą kartą vykstančiame renginyje pasirodys daugiau nei 30 muzikinių grupių, tarp kurių gros tokios žvaigždės kaip „Josh Johnstone and The Bonnie Doons“ iš Australijos, Airiško folkloro grandai „Thundering Down“, naujosios ir jau atrastos lietuviškos grupės – „Timid Kooky“ bei „eBaltasis Kiras“. Taip pat ant didžiosios scenos lips ir atlikėjai iš Šri Lankos, Indijos, Graikijos bei Didžiosios Britanijos. 

Elektroninės muzikos gerbėjai taip pat nenusivils – senovinio dvaro rūsyje naktinėtojus judins Psy Trance ritmu grojantys didžėjai iš Latvijos, Rusijos bei Lietuvos. Tarp 16 didžėjų bus galima išgirsti jaunų ir itin perspektyvių atlikėjų bei šios srities senbuvių kuriamo naujoviško psichodelinio skambesio. 

Organizatoriai stebins ne tik autentišku muzikos repertuaru, bet ir neeilinėmis veiklomis bei stovyklavimo zonomis – dalyvius kvies pramokti kerėti čigoniškais šokiais, įgusti neriant magiškas sapnų gaudykles, pasipuošti rytietiškomis henna tatuiruotėmis ar padiskutuoti seniai ramybės neduodančiomis temomis su žiniuoniais. O iš dabartinių standartų ragins išsilaisvinti nudistams dedikuota zona – pusiasalis, kuriame kiekvienas galės drąsiau prasisagstyti apatinį trikotažą.

„Festivalis sulaukia vis daugiau dėmesio. Panašu, jog ir Lietuvoje yra gan didelė hipių dvasiai prijaučianti auditorija. Džiaugiamės, jog renginio idėjai pritaria ir atlikėjai – kai kurie žada ant didžiosios scenos lipti vilkėdami tik Adomo kostiumą“, – teigia pagrindinis organizatorius Tomas. 

Nors ir didžiąją dalį festivalio komandos sudaro lietuviai, pirmajam tokio pobūdžio festivaliui Lietuvoje originaliosios hipių dvasios įpūsti padeda škotas Alan Dearling, kuris yra tokių festivalių kaip „Glastonbury“, „Woodford“, „Boom“ ir „Christiania“ organizatorius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.