„Prisukamas Abrikosas“: išvyka į gamtą

Vasarai besibaigiant, šiltąjį sezoną palydėti ir pasitikti naują kviečia Kauno naktinio gyvenimo komendantas klubas „Lizdas“. Kauniečiams puikiai pažįstama vakarėlių serija „Prisukamas abrikosas“ šįkart vyks ne kaip jau tapo įprasta industrinės architektūros apsuptyje. Miestietišką panoramą šįkart pakeis gamta, ežeras ir dar mažai kam atrasto Zacyčiaus dvaro apylinkės. Būtent čia priešpaskutinį rugpjūčio savaitgalį susiburs elektroninės šokių muzikos bendruomenė.

„Supynės fest 17“ akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
„Supynės fest 17“ akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
„Supynės fest 17“ akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
„Supynės fest 17“ akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
„Supynės fest 17“ akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
„Supynės fest 17“ akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
„Supynės fest 17“ akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
„Supynės fest 17“ akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Aug 17, 2017, 9:11 AM, atnaujinta Aug 17, 2017, 1:17 PM

„Lizdo“ šeimos išvyka

Kauno naktinio gyvenimo perspektyvą plečiantis klubas „Lizdas“ jau gali pasigirti subūręs didelį klubinės muzikos mylėtojų būrį ir pelnęs daugelio didžėjų simpatijas. Todėl į šią išvyką ruošiasi geras būrys elektroninės muzikos scenoje puikiai žinomų vardų.

Tai klubo šeimos nariais jau tapę Pakas, Noia, Less Feeling, Roads, Elboe, Mario Moretti, Balsys, Daugvinas. Vakaro svečiai – brazilas Davis, legendinio frankfurto klubo Robert Johnson rezidentas ir vienas sparčiausiai kylančių house muzikos vardų Newborn Jr. Vakaro diskžokėjai pasiūlys tiek lengvai vasariškų, tiek tamsesnės muzikos selekcijų. Ausiai mielų ritmų čia ras net išrankiausi klubinėtojai.

Viskuo pasirūpinta

Kauno legendų šaltinis, vakarėlių serija „Prisukamas abrikosas“, netrukus skaičiuosiantis jau dvidešimt devintąjį vakarėlį, rugpjūčio 19-tąją pirmą kartą persikels už miesto. Tačiau nuotykis gamtoje tobulai pritaikytas miestietiškam patogumui, todėl nesiprašys nei palapinės, nei dantų šepetėlio. Organizatoriai pasiūlys naktį pradėti bei užbaigti autobusu, kursuojančiu nuo klubo „Lizdas“ iki vakarėlio vietos, o nuo ankstyvo ryto autobusas veš atgal į Kauną.

Autobusas pirmyn ir atgal judės keletą kartų, todėl norintieji pasimėgauti poilsiu gamtoje ilgiau, galės nuvykti į vietą šeštadienio popietę, o pavargę ir nebenorintys šokti iki ryto, turės galimybę grįžti vos prašvitus. Visi kviečiami atvykti anksčiau ir pasidžiaugti galbūt paskutinėmis šią vasarą maudynėmis, pažaisti badmintoną, įsitraukti į kitus vasariškus užsiėmimus. Nuo 17 val. prasidės muzikinė dienos programa.

Organizatoriai ragina atsivežti maisto, vietoje bus įrengtos ugniavietės. Teritorijoje veiks baras, todėl alkoholinių gėrimų vežtis negalima. Vakare dvarą nušvies meninės instaliacijos.

Ypatinga vieta

Renginio vieta atrasta ne atsitiktinai, o ilgai ir išrankiai ieškota. Mažai kam žinomas Zacyčiaus dvaras pastatytas apie 1900 m., priklausė Korevų giminei iš gretimo Panevėžiuko dvaro. Šalia Krivėnų tvenkinio įsikūrusio dvaro aplinką puošia didžiulis parkas, jazminai, alyvos ir gėlynai. Visa tai gražiai įsikomponuoja Striūnos upelio krantuose.

Vietovė išsiskiria gražia panorama ir tvarkinga pakrante. Ir visa tai vos 15-20 minučių nuo Kauno, prie pat daugeliui kauniečių pažįstamos Kirų salos, važiuojant greitkeliu Klaipėdos kryptimi.

Puiki vieta poilsiui, maudynėms ir šokiams po atviru dangumi. Parduodami dvejų rūšių išankstiniai bilietai. Vieni su specialiu autobuso bilietu, kiti be. Išvykimo laikas suplanuotas taip, kad norintiems pavyktų pasidžiaugti vasaros teikiamais malonumais vakare, o ištvermingiausiems nesigailėti, kad vakarėlis pasibaigė per anksti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.