Martynas Levickis atliks kūrinius, kurie patį pakelia ant sparnų

Vienas laukiamiausių „Akordeono muzikos savaitės“ koncertų įvyks rugsėjo 2 dieną. Žymiausias šalies akordeonistas Martynas Levickis ir jo ištikimi bendražygiai – styginių kvartetas „SinChronic“ surengs koncertą „Mano vidinis disko“.

 Martynas Levickis.<br> M.Patašiaus nuotr.
 Martynas Levickis.<br> M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-08-29 16:22, atnaujinta 2017-08-29 20:07

„Turbūt kiekvienas yra susidūręs su situacija, kai per radiją nugirsti kūriniai staiga prikausto. Dėl nepaaiškinamos priežasties muzikos ritmas, tempas, harmonija ir tėkmė visiškai sutampa su tavo vidine kūno kalba. „Mano vidinis disko“ yra sudarytas būtent iš tokių muzikinių komponentų, kurie priverčia širdį plakti tankiau“, – taip kompozitorius Daniel Nelson pristato savo kompoziciją.

Ir kaip tik tokia – sielą jaudinančių kūrinių kupina M. Levickio ir „SinChronic“ koncerto programa festivalio metu bus atliekama visiškai neįprastoje, bet dėl to tik dar labiau viliojančioje modernioje stiklo ir plieno erdvėje – sostinės verslo centre „K29“. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.