„X dienose“ pademonstruoti savo talentą veržėsi daugiau nei 1000 žmonių

Keturias dienas iš eilės – kovo 15–18 d. Klaipėdoje, Šiauliuose, Kaune ir Vilniuje vyko populiariausio pasaulyje talentų šou „X Faktorius“ atvirų durų „X dienos“, kurių metu norą pademonstruoti savo dainavimo talentą pareiškė per 1000 žmonių. Pusei iš jų nusišypsojo laimė būti išgirstiems „X Faktoriaus“ kūrėjų Lietuvoje individualiose atlikėjų perklausose, kurių metu dalyviai atliko pasirinktas dainas ir jau laukia „X Faktoriaus“ kūrėjų sprendimo – ar bus pakviesti į tolesnes Teisėjų atrankas, ar ne.

Keturias dienas iš eilės – kovo 15–18 d. Klaipėdoje, Šiauliuose, Kaune ir Vilniuje vyko populiariausio pasaulyje talentų šou „X Faktorius“ atvirų durų „X dienos“.<br>TV3
Keturias dienas iš eilės – kovo 15–18 d. Klaipėdoje, Šiauliuose, Kaune ir Vilniuje vyko populiariausio pasaulyje talentų šou „X Faktorius“ atvirų durų „X dienos“.<br>TV3
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 19, 2012, 3:11 PM, atnaujinta Mar 21, 2018, 6:23 PM

Visų individualiose perklausose pasirodžiusių dalyvių dainos buvo įrašytos, o kompetentinga muzikos prodiuserių komisija darsyk peržiūrėjusi įrašus, verčiausius dalyvius pakvies į Teisėjų atrankas, kurios vyks balandžio 15-ąją Klaipėdoje, 29-ąją – Šiauliuose, gegužės 1-ąją – Kaune ir gegužės 5-6 d. Vilniuje!

Fenomenalaus populiarumo visame pasaulyje sulaukęs „X Faktorius“ abejingų nepaliko ir Lietuvoje – keturiuose miestuose prie PPC „Akropolis“ buvo išsidriekusios kelių šimtų metrų gyvos žmonių eilės, o kai kurie panorę paragauti didžiosios scenos skonio eilėse laukė net po kelias valandas. „Mes norime dainuoti, todėl visiškai nesvarbu, kad reikės palaukti. Norim pademonstruoti savo talentą ir būti išgirstos ne tik Lietuvoje, bet ir visame pasaulyje!“ – kalbėjo dvi geriausios draugės – Rasa ir Monika, atėjusios į „X dienas“ Vilniuje.

„X dienų“ metu norintiems dainuoti ir juos palaikyti atėjusiems draugams koncertavo „Lietuvos talentų 2011“ nugalėtojas Marius Petrauskas, Jurijus Veklenka, grupė „Kvinta“, „Chorų karų“ dalyvis – Kauno rajono Božolė choras, taip pat šiame projekte dalyvavęs Šiaulių Saulės studentiškas choras, grupė „Smile“, rokeriai „Sweetsalt“ ir Kristina Radžiukynaitė.

Gerą dalyvių nuotaiką užtikrino šokių muzikos hitus numeris vienas grojančios radijo stoties „Power Hit Radio“ laidų vedėjai Raminta Vyšniauskaitė ir Saulius Baniulis.

Kiekvieno renginio išvakarėse naktiniame danguje žibėjo milžiniški net 130 metrų ilgio „iksų“ fejerverkai! Renginių metu organizatoriai dalyvius įtraukė į momentinius ‚flashmobus‘, o „X dienų“ svečiai laimėjo ypatingą „X Faktoriaus“ atributiką bei kvietimus į tolesnes „X Faktoriaus“ Teisėjų perklausas.

Didžioji pasaulinės šlovės sulaukusio projekto „X Faktorius“ premjera TV3 žiūrovų laukia jau šį rudenį naujajame televizijos sezone. Atranką įveikusieji bus skirstomi į keturias grupes – vaikinai ir merginos iki 25-erių metų, atlikėjai virš 25-erių, taip pat – muzikos grupės. Visas keturias grupes kuruos, dalyvius ruoš ir ugdys keturi pramogų verslo profesionalai, kurie ir bus projekto teisėjai. „X Faktoriuje“ nugalės ne dainininkas, o komanda: teisėjas, atiduodantis visas savo jėgas, patirtį, idėjas, ir jo „užaugintas“ projekte ištobulėjęs dainininkas ar muzikos grupė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.