Paaiškėjo ilgai slėpti naujojo projekto „X faktorius” teisėjai

Jau po kelių mėnesių, jubiliejiniame 20-ajame TV3 sezone, startuos milžiniško populiarumo visame pasaulyje sulaukęs projektas „X faktorius“. Tai – vienas iš žiūrimiausių ir brangiausių projektų visame pasaulyje. „Tikimės, kad tai bus ypatingas įvykis mūsų gyvenime“, – teigė projekto vedėju tapsiantis Marijonas Mikutavičius.

Teisėja tapusi Rūta Ščiogolevaitė pasižadėjo būti griežta, bet teisinga.<br>J. Stacevičius
Teisėja tapusi Rūta Ščiogolevaitė pasižadėjo būti griežta, bet teisinga.<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

Monika Svėrytė

2012-04-30 14:55, atnaujinta 2018-03-20 14:12

Sekmadienio popietę Vilniaus rotušės aikštėje pagaliau buvo pristatyti ilgai iki tol paslaptyje laikyti teisėjai. Prieš tai dengę veidus po juodais skėčiais, kiekvienas jų į viešumą išlindo kartu su galingu fejerverkų šūviu.

Pirmoji „X faktoriaus“ teisėja tapo Rūta Ščiogolevaitė. Pasak M. Mikutavičiaus, tai moteris, kurios vieni bijo, kiti – žavisi, o jos geras žodis gali būti vertas popiežiaus palaiminimo.

Paklausta, ar bus tokia pat griežta, kaip ankstesniuose projektuose, ji subtiliai atsakė, kad yra be galo laiminga, jog pagaliau atsirado galimybė ir išmušė ta valanda, kai dainuojantiems žmonėms ji galės padėti pasiekti aukštumų.

Kitas ne ką mažiau svarbus asmuo – šio projekto siela vadinamas Saulius Urbonavičius-Samas. „Manau, kad atėjo laikas tiems žmonėms užlipti ant scenos. Tai bus žvaigždžių valanda“, – sakė jis.

Trečiasis komisijos narys – žmogus, kurį sunku perprasti. Viena iš įtakingiausių pramogų pasaulio asmenybių vadinamas Vytautas Šapranauskas dažnai leidžia sau tai, ko kiti padaryti nedrįsta. Tai žmogus, kurio įtaka, kurio žodis dažnai tampa lemiamu, – taip buvo pristatytas garsus Lietuvos televizijos laidų vedėjas bei aktorius.

M. Mikutavičius paklausė V. Šapranausko, ar šiame projekte jis bus niekšas ar gerietis, jis atsakė, kad bus švelnesnis nei Rūta, tačiau svarbiausia – stengsis likti sąžiningas.

Paskutiniąją teisėjų kėdę užėmė grupės „Happyendless“ lyderis Saulius Prūsaitis. Elektroninės muzikos dievaičiu vadinamas vokalistas ir šiaip iššūkių nevengiantis vyras per rekordiškai trumpą laiką sugebėjo įtikinti Europos publiką, kad šis projektas – jam. „Aš pasiryžęs būti teisingas ir draugiškas. O gal ir nelabai“, – juokavo jis.

Pagal „The X Factor“ formatą projekto dalyviai skirstomi į kelias grupes – pagal lytį, amžių, taip pat viena grupė bus skirta muzikos grupėms. Visas keturias grupes kuruos – dalyvius ruoš ir ugdys – teisėjai. Kiekvienas jų atstovaus tam tikrai „The X Factor“ talentų grupei.

„X-faktorius“ savo darbą pradeda jau gegužės 2 dieną – visą gegužės mėnesį skirtinguose Lietuvos miestuose prasidės projekto dalyvių atrankos.

Lrytas.lt savo skaitytojus kviečia būti tarp pirmųjų, kurie pamatys „X faktoriaus“ filmavimą ir jo užkulisius. Jeigu gegužės 5 d. 13 val. norite dalyvauti laidos filmavime Vilniuje, iki gegužės 3 d. registruokitės adresu xfvip@tvmanija.lt! 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.