Aštri vasara televizijoje – su „X Faktoriumi“, Jamie Oliveriu ir Holivudo žvaigždynu

TV3 jaunesnysis brolis, eterio chuliganas TV6 skelbia vasarą ir kviečia spausti akseleratoriaus pedalą iki dugno: įspūdingoje eterio autostradoje laukia visame pasaulyje pripažinti šou, puikiai įvertinti serialai, Holivudo žvaigždynu spindintys filmai ir kulinarijos dievo Jamie Oliverio pamokos, leisiančios suprasti, jog ruošti šedevrus gali kiekvienas.

Aštri vasara televizijoje – su „X Faktoriumi“, Jamie Oliveriu ir Holivudo žvaigždynu.<br>TV6
Aštri vasara televizijoje – su „X Faktoriumi“, Jamie Oliveriu ir Holivudo žvaigždynu.<br>TV6
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 21, 2012, 1:01 PM, atnaujinta Mar 19, 2018, 8:21 PM

Kol TV3 televizija rengiasi didžiausiam muzikiniam naujojo sezono įvykiui – šou „X Faktorius“, TV6 jau nuo birželio 2-osios pradeda „apšildomąją“ programą: vos praėjusių metų pabaigoje Amerikoje startavęs ir pasaulinio pripažinimo sulaukęs muzikinis televizijos šou „X Faktorius“. TV6 eteryje – kiekvieną šeštadienį. Aštrialiežuvis teisėjas Simonas Cowellas ir jo kolegos – tokias megažvaigždes kaip Pink, Mariah Carey, Avrile Lavigne, Usher ir kt. išgarsinęs prodiuseris Antonio L. A. Reidas, multitalentinga dama – Paula Abdul bei Holivudo ir MTV deivė – seksualioji Nicole Scherzinger ne tik laidys kritikos strėles, bet ir lies džiaugsmo ašaras. „X Faktoriaus“ sceną drebins tokie kviestiniai svečiai kaip Jessie J, Rihanna, Bruno Marsas, „Florence + the Machine“, J. Bieberis, Pitbullis ir daugelis kitų.

Nuo birželio 6-osios darbo dienomis TV6 žiūrovus iki ašarų juokins keturiems Auksiniams gaubliams nominuoto serialo „Mano vardas Erlas“ kūrėjų naujas darbas – komiška drama visai šeimai – „Mažylė Houp“. Serialo herojai spręs kaip prižiūrėti ir auklėti neplanuotai jų namuose atsiradusį kūdikėlį. Tragikomiškų situacijų ir puikaus humoro čia netrūks – nenuostabu, jog „Mažylė Houp“ nominuota dviem „Emmy“ ir glėbiui kitų apdovanojimų.

TV6 eterio ir pasaulio virtuvių dievaitis Jamie Oliveris skelbia: „Vasara – puikiausias metas tapti kulinarijos virtuozu!“ Kas nenorėtų sukelti revoliucijos virtuvėje – vos per 30 minučių pagaminti gardžiausių valgių sau ir savo mylimiausiems? „Džeimio Oliverio patiekalai per pusvalandį“ nuo birželio 30-osios šeštadieniais. tokių šedevrų pagamins net po du iš eilės. Organizuotumas, gudrūs laiko taupymo triukai, sveiki produktai – tai viskas, ko reikia trokštant staiga užuosti puikius aromatus savo virtuvėje.

TV6 vasarą tęs žiūrovų pamėgtas psichologinės ir fizinės dalyvių ištvermės reikalaujančias kultinio JAV realybės šou „Išlikimas“ kovas. 16-asis ir 17-asis kvapą gniaužiančių nuotykių ir išbandymų projekto, spėjusio susižerti net 7 „Emmy“ statulėles, sezonai – nuo birželio 20-osios, trečiadienio, pirmadienio–ketvirtadienio vakarais.

Greičio mėgėjų numylėta „Aukščiausia pavara“, Formulės 1 varžybos, moterų krepšinio rungtynės, vakaro serialai „Kaulai“, „CSI Majamis“, „Medikopteris“, „Žmogžudystė“, kultinė animacija – „Simpsonai“ ir „Bobo užkandinė“ – visą vasarą tik per TV6.

Po žvaigždėtu kino dangumi neleis užmigti garsiausi Holivudo filmai: pribloškianti „Neįmanoma misija 3“ su Tomu Cruise‘u, romantiškoji „Uždelsta meilė“ su „Sekso ir miesto“ žvaigžde Sarah Jessica Parker, mistinis veiksmo trileris „Sakalo akis“ su „Transformerių“ dievaičiu – Shia LaBeoufu, kraują stingdantys „Pjūklas 5“ ir „Šnabždesys“, sukrečiančių išgyvenimų drama „Nerimo dienos“, kurioje susitinka „Titaniko“ pora – Kate Winslet ir Leonardo DiCaprio, ir dar daugelis kitų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl iškrėsta Darbo partijos būstinė?