A. Dudurytė vasarą keliaus pas pašnekovus ir kartu gabensis sofą

Laidos “Negaliu tylėti” (“Lietuvos ryto” televizija) vedėja Asta Dudurytė iki rudens užveria studijos duris ir leidžiasi pas savo pašnekovus į svečius. Kartu gabenasi ir raudoną sofą, ant kurios kvies prisėsti pokalbio.

Kol dauguma televizijų savo žiūrovams siūlo jau matytus serialus, filmus ir šou, “Lietuvos ryto” TV nuo liepos 9-osios kviečia į laidą “Vasara su Asta”.<br>T. Bauras
Kol dauguma televizijų savo žiūrovams siūlo jau matytus serialus, filmus ir šou, “Lietuvos ryto” TV nuo liepos 9-osios kviečia į laidą “Vasara su Asta”.<br>T. Bauras
Daugiau nuotraukų (1)

Vykintė Budrytė („TV antena“)

Jul 7, 2012, 10:00 AM, atnaujinta Mar 18, 2018, 9:02 AM

Kol dauguma televizijų savo žiūrovams siūlo jau matytus serialus, filmus ir šou, “Lietuvos ryto” TV nuo liepos 9-osios kviečia į laidą “Vasara su Asta”. Ji bus transliuojama pirmadieniais—ketvirtadieniais nuo 18 val. 20 min.

Laidos vedėja A. Dudurytė pas savo herojus keliaus kartu su raudona sofa. Vieniems ant jos bus patogu, o kitiems galbūt teks ir pasimuistyti.

“Asta savo pašnekovus pakvies persėsti nuo jiems įprastų baldų ant atvirumo sofos. Vieną dieną ji bus pastatyta braškių lysvėje, kitą — prabangiuose rūmuose tarp antikvarinių baldų, trečią — miško glūdumoje”, — planais dalijosi laidos prodiuseris Edvardas Žičkus.

Projekto kūrėjai žada, kad ekrane išvysime ir pokštų, ir nesurežisuotų situacijų. Kai kurie žinomi žmonės ketina parodyti savo asmeninių fotografijų albumus, atverti vaizdo archyvus. Kiti žada pademonstruoti, kaip meistriškai ant kabliuko veria slieką.

Pagal pašnekesių temą bus parenkama ir laidos vedėjos apranga. Reklaminės fotosesijos “Miesto fotostudijoje” metu A.Dudurytė vilkėjo įspūdinga gėlėmis nusėta dizainerės Ellos Tatarinovos kurta suknele. Tačiau laidoje vakarinių drabužių ir kaklaraiščių neišvysime.

“Galbūt Asta herojų kalbins vilkėdama maudymosi kostiumėliu, nuo saulės slėpdamasi po didžiule skrybėle ar basa, su linine suknele ir be jokio grimo, — intrigavo E.Žičkus. — Žinoma, jei teks filmuoti Katedros aikštėje, ji atrodys kitaip.”

“TV antena” pasidomėjo, kaip naujai vasaros pokalbių laidai pasirengė pati A.Dudurytė.

— Laidos “Negaliu tylėti” studijoje aštriai diskutuodavo būrys svečių. Dabar su pašnekovu kalbėsitės akis į akį. Kodėl keičiate laidos formatą?

— Nors jau 15 metų dirbu žurnaliste, toks laidos pobūdis man — naujovė. Nėra labai drąsu, tačiau be galo įdomu. Pas laidos herojus važiuojame pasiruošę, žinome daug jų gyvenimo detalių.

Tačiau pokalbio nesprausime į jokius rėmus. Klausinėsime apie tai, kaip sutiko savo sutuoktinę, koks buvo mokykloje, kaip tapo tuo, kuo yra šiandien.

Iš pradžių jaudinausi, sukau galvą — apie ką reikės šnekėti daugiau nei valandą. Juk ne visi žmonės gali tiek daug ir laisvai kalbėti kaip Jogaila Morkūnas.

Tuo labiau kad kalbinsime ne vien žinomas pramogų pasaulio ir verslo asmenybes.

Prisėsti ant raudonos sofos kviesime ir paprastus žmonės, kurie dalysis ne mažiau intriguojančiomis istorijomis.

Patyriau — kai pašnekovas atsipalaiduoja, jis gali šnekėti apie bet ką. O man su kiekvienu jo sakiniu darosi tik įdomiau klausytis.

— Kokie įspūdžiai po pirmųjų filmavimų? Gal kai kurie pašnekovai pasirodė visai kitokie, negu prieš tai įsivaizdavote?

— Su grupės “Išjunk šviesą” lyderiu Valdu Burniu bendravome jo namuose. Iš pažiūros nenuorama, nevengiantis aštrių posakių, pats save velnių priėdusiu vadinantis dainininkas, pasirodo, namuose yra šeimos žmogus, idealus tėvas. Mūsų pokalbio metu priėjusi dukra jį apsikabino ir tai pasakė.

Aktorė Larisa Kalpokaitė laidoje “Negaliu tylėti” dalyvavo jau tris kartus, tačiau taip ir neturėjau galimybės suprasti, koks tai įdomus žmogus. Šįkart nuoširdžiai šnekučiavomės po obelimi jos uošvių kieme.

O kokie šilti aktoriaus Sakalo Uždavinio santykiai su žmona! Kai kalbėjomės, ji taip pat buvo trumpam prisėdusi ant sofos.

— Ką dar svajojate pakalbinti?

— Labiausiai norėčiau pakalbėti su Arvydu Saboniu. Ne tik apie krepšinį.

Įdomu būtų paklausyti jo samprotavimų apie šeimą, santykius su vaikais, išgirsti jo ir žmonos Ingridos meilės istoriją.

Įsivaizduoju, kad pokalbis galėtų vykti Palangoje, kur yra įsikūręs jo viešbutis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.