„Nusivylusių namų šeimininkių“ belaukiant: žvaigždės patarimai, kaip perauklėti vyrą

Žiūrovams belaukiant jubiliejinio, dvidešimtojo, TV3 sezono, o jame – kultinio serialo, įvertinto net trimis Auksiniais gaubliais, pusšimčiu kitų prestižinių apdovanojimų ir daugiau nei šimtu nominacijų – „Nusivylusių namų šeimininkių“ finalinio aštuntojo sezono, televizija paruošė gardų desertą visoms moterims – aštuonis ypatingai romantiškus pirmadienio vakarus. Jau kitą pirmadienį, liepos 16-ąją, TV3 pristato antrąjį aštuonetuko filmą – romantinę komediją „Uždelsta meilė“ su kultinio serialo „Seksas ir miestas“ žvaigžde Sarah Jessica Parker, moterų numylėtiniu Matthew McConaughey ir „Pagirių Las Vegase“ dievuku Bradley Cooperiu.

„Nusivylusios namų šeimininkės“.<br>TV3
„Nusivylusios namų šeimininkės“.<br>TV3
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 10, 2012, 4:37 PM, atnaujinta Mar 18, 2018, 6:51 AM

Keturių Auksinių gaublių laimėtoja šįkart įsijaus į motyvacijos mokytojos Paulos vaidmenį ir mėgins perauklėti žavų, tiesiog moterų svajonių vyruką Tripą, turintį vienintelę, tačiau visus iš proto varančią ydą: jis vis dar gyvena su tėvais! „Pažadu, jūsų sūnus paliks šiuos namus per mėnesį!“ – tvirtina Paula. „Mane iš šių namų pradangins tik dinamitas!“ – įsitikinęs Tripas.

Dilemą – kaip pradėti savarankišką gyvenimą – S. J. Parker padės spręsti Auksiniam gaubliui nominuota žavioji komikė Zooey Deschanel, o į Tripo mamytės vaidmenį įsijaus Oskaro laimėtoja – tikra kino ir televizijos veteranė Kathy Bates.

Pirmas žingsnis – pakeisti vyruko namų ruošos įpročius, kad šio dykos dienos gerokai pasunkėtų, antrasis – palaužti jo atsparumą aplinkai ir trečiasis – palikti jį, besitikintį gauti daugiau! Ar nepaslys panelė mokytoja ir netyčia neįsimylės savo užduoties objekto, TV3 žiūrovai sužinos jau liepos 16-ąją.

Laukiant didžiosios „Nusivylusių namų šeimininkių“ atomazgos, kiekvieną pirmadienį televizija pristatys dar šešias romantika, meile ir humoru persmelktas kino juostas: „Mano geriausias draugas“ su popmuzikos karaliene Madonna, „Jei tai būtų tiesa“ su Reese Witherspoon, „Vieną gražią dieną“ su George‘u Clooney, „Nepakenčiamas žiaurumas“ su Catherine Zeta-Jones, „Gal tai – meilė?“ su Ashtonu Kutcheriu ir „Teta Helena“ su Kate Hudson.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.