A. Užkalnis ieško asistentės

Andrius Užkalnis ruošiasi sugrįžimui į televizijos ekranus. Naujajame BTV sezone jis nori šalia savęs matyti žavią ir, kas labai svarbu, drąsią asistentę. „Skelbiu etatinės mūzos paieškas“, - juokiasi Andrius.

A. Užkalnis ieško asistentės.<br>BTV
A. Užkalnis ieško asistentės.<br>BTV
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 12, 2012, 4:30 PM, atnaujinta Mar 18, 2018, 5:17 AM

Apsidraudęs garsiąją „bebro šypseną“ ir dantis neskelbiamai sumai, prieštaringai vertinamas BTV pokalbių laidos „Užkalnio 5“ vedėjas Andrius Užkalnis ruošiasi naujam televizijos sezonui. Dar kandesnis, įžūlesnis ir, kaip visada, nenuspėjamas – A.Užkalnis nekantrauja, kada vėl galės provokuoti studijos svečius ir televizijos žiūrovus.

Laidos „Užkalnio 5“ gerbėjų laukia nemažai siurprizų. Nuo šiol laida rūpinsis prodiuserė Jurga Gusarovienė su savo patyrusia komanda, kurianti pokalbių laidas Lietuvoje ir užsienyje ne vienerius metus. „Vienintelė Lietuvoje pokalbių laida, kurią veda vyras, naujajame sezone bus dar aštresnė ir įdomesnė. A.Užkalnis atskleis žiūrovams savo chuliganiškąją pusę – juk būtent tokį jį pažįsta lietuviai“, - sakė laidos prodiuserė J.Gusarovienė.

Tačiau A.Užkalniui moteriškos kompanijos vis tiek negana. Jis nusprendė, kad atėjo laikas susirasti laidos asistentę. Ar atsiras Lietuvoje mergina, nepabūgsianti dirbti studijoje kartu su juo? A.Užkalnis įsitikinęs, kad norinčiųjų išsirikiuos eilės, o jam liks tik išsirinkti labiausiai nusipelniusią tokios galimybės.

Antrajame BTV laidos „Užkalnio 5“ sezone A.Užkalnis mėgins pasikeisti ir pats. „Naujienų bus: pasižadėjau peržiūrėti savo elgesį ir rimtai pagalvoti apie viską, ką esu padaręs“, - sako jis ir duoda pirmąjį pažadą - nebetriaukšėti ledinukais eterio metu. „Tačiau man niekas neuždraus ateiti su dviem laikrodžiais, kaip ir anksčiau, nes žiūrovas turi matyti, kad esu ne koks nors varguolis ar nevykėlis,“ - sako vyriškis, labai susirūpinęs ir savo išvaizda, ir laidos turiniu.

A.Užkalnis atsisako komentuoti gandus, esą vasarą jis praleido palinkęs prie knygų, bandydamas pasiekti nebaigtą aukštąjį išsilavinimą. „Tai labai asmeniškas dalykas. Tema man skausminga ir apie planus pasakoti dar anksti. Galiu pasakyti tik tiek, kad žinių bagažą papildžiau labai smarkiai ir bent jau nacionalinį diktantą tikrai parašyčiau ne blogiau nei vidurinės mokyklos auklėtinis,“ - mano A.Užkalnis. Iš tiesų, biure prie jo darbo vietos – daugybė naujų knygų, vadovėlių, pasakojančių, kaip greitai tapti TV žvaigžde ir intelektualu.

Nelabai noriai „Užkalnio 5“ vedėjas kalba apie ir naujai atrastą „Holivudo dietą“, kurios ėmėsi, siekdamas pagerinti išvaizdą. „Graužiu morkas, kramtau medaus korius, taip pat ant mano stalo guli vienas kitas dubenėlis garintų kruopų, tačiau svarbiausia – psichologinis nusiteikimas. Kiekvieną rytą pradedu atnašaudamas simbolinę auką saulei ir orui, kol visi dar miega, giliai kvėpuodamas bėgu per Vilniaus Senamiestį ir nusilenkiu Kernavės piliakalnių link“, - pasakoja BTV laidos „Užkalnio 5“ vedėjas.

Merginos, norinčios tapti A.Užkalnio asistentėmis BTV laidoje „Užkalnio 5“, visą reikalingą informaciją ras BTV puslapyje socialiniame tinkle Facebook. Tad jeigu norite pradėti karjerą televizijoje, būkite drąsios ir nepraleiskite savo šanso!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.